Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Nέα αρχή για κορυφή

Nέα αρχή για κορυφή

0
akousilaos3
Dodekanisos
Ξεκίνημα για την καινούρια σεζόν με φιλοδοξίες για ακόμη καλύτερη πορεία σε σχέση με την περυσινή ήταν η ευχή που έβγαινε από τα χείλη όλων στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδος. Μετά την ομιλία του Γιώργου Παπουρδάνου το λόγο πήρε ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς ο οποίος εν μέσω πλην σαφώς μίλησε για πρωταθλητισμό.
Οι παίκτες του Ακουσιλαου βγήκαν στο γήπεδο ιδιαίτερα ευδιάθετοι για την πρώτη τους προπόνηση, χωρίς να ανεβάσουν ιδιαίτερα τους σφυγμούς τους, αλλά δεν ήταν και χαλαροί…κάθε άλλο ,έκαναν τις ασκήσεις τους ακολουθώντας το πρόγραμμα του προπονητή και του συνεργάτη του και έδειξαν μάλιστα να το χαίρονται αρκετά.
Λίγο τρεξιματάκι, ασκήσεις ταχυδύναμης που λέμε, λίγες πασούλες και κορόιδο στο τέλος, ήταν αυτά που περιελάμβανε η πρώτη ημέρα των “πρασινων”.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στην προπόνηση συμμετείχε και ο Κώστας Παπαστάμος ο οποίος ήταν αμφόβολο αν θα αγωνιζόταν τη νέα σεζόν καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στο πόδι, αλλά από ότι φαίνεται το ξεπέρασε και είναι έτοιμος να μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Το παρόν έδωσε και ο Σιεχ ( δεν προπονήθηκε) του οποίου το θέμα προφανώς διευθετήθηκε και πλέον ανήκει στο δυναμικό της ομάδος. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός θα γίνει το Σάββατο και οι προπονήσεις θα πραγαματοποιούνται καθημερινά εκτός Κυριακής.akousilaos9akousilaos5akoysilaos4akoysilaos_2SNC01304akousilaos1akousilaos7akousilaos_8
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments