Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Νέα ανακοίνωση της Κακιάς Σκάλας

Νέα ανακοίνωση της Κακιάς Σκάλας

0
kakia_skala3
Dodekanisos

Νέα ανακοίνωση με αφορμή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα διοικητικά της ΠΑΕ Ρόδος, εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων «Κακιά Σκάλα». Το κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Μετά τα όσα προβληματικά συμβαίνουν για την ομάδα μας τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι η κατασταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Ρόδος
είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η διοίκηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά, είναι μακριά διώχνει τις ευθύνες από πανω της και γενικότερα δεν ασχολείται θέλοντας με αυτο τον τρόπο να δείξει στον κόσμο της ότι δεν φέρει καμία ευθύνη για οσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Μια συμπεριφορά η οποία μας βρίσκει αντίθετους. Θ α έπρεπε αυτές τις δύσκολες ώρες να ήταν παρούσα και οχι απούσα από τα προβλήματα της ομάδας. Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα με την απουσία της αλλά ψαχνοντας λύσεις που θα δώσουν το δικαίωμα να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και όσοι θέλουν να ακολουθήσουν.
Εμείς οι οργανωμένοι φίλαθλοι της κακιας σκάλας καθώς επίσης και οι υγιείς φίλαθλοι της Ρόδου απαιτούμε άμεσα την εξεύρεση βιώσιμης λύσης στο διοικητικό  πρόβλημα. Η απουσία δεν είναι λύση αλλά διάλυση και ο καθένας έχει το μερίδιο που του αναλογεί απέναντι στην ιστορίας της. Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο όπου ακομα και την Δευτέρα στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων υπάρχει ο φόβος ο αγώνας να χαθεί στα χαρτιά γιατί δεν θα υπάρχουν τα χρήματα για να πληρωθεί η διατησία. Αυτό δηλώνει κατάντια και όσοι είναι υπέυθυνοι για αυτη την κατάντια κάπου πρέπει  να λογοδοτήσουν. Εμείς θα είμαστε σαν φίλαθλοι εκεί που πρέπει να είμαστε . Και θα κάνουμε το καθήκον μας. Γνωρίζουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης.
Εσείς αλήθεια σαν διοίκηση τι θα πράξετε.
Περιμένουμε………»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments