Αρχική Επικαιρότητα Νέα αγωγή κατά Μπάιντεν με αφορμή τις εντολές εμβολιασμού

Νέα αγωγή κατά Μπάιντεν με αφορμή τις εντολές εμβολιασμού

0
Dodekanisos

Άλλη μια αγωγή κατά του Τζο Μπάιντεν και κορυφαίων αξιωματούχων του Πενταγώνου με αφορμή τις εντολές εμβολιασμού για τον κορoνοϊό για τα μέλη της εθνοφρουράς.

Αυτή τη φορά κατατέθηκε από τον κυβερνήτη της Αλάσκα Mike Dunleavy. Ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin εξέδωσε στα τέλη Αυγούστου 2021 μια οδηγία που απαιτούσε από όλα τα μέλη της στρατιωτικής θητείας, συμπεριλαμβανομένης της Φρουράς, να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19.

Ο Dunleavy με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής: «Η Εθνοφρουρά μας της Αλάσκας ανταποκρίθηκε πρόσφατα σε καταστροφές από χειμερινές καταιγίδες. Τι θα συμβεί στην επόμενη καταστροφή εάν τα μέλη της Φρουράς δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν επειδή επέλεξαν να μην κάνουν ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό;»

«Η προστασία της ελευθερίας και της ελευθερίας των μελών της Εθνικής Φρουράς έχει πέσει στους υπεύθυνους κυβερνήτες. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν έχει καμία εξουσία να λαμβάνει αποφάσεις για την υγεία των μελών της Εθνικής Φρουράς που εργάζονται υπό την κρατική εξουσία. Δεσμεύομαι να προστατεύσω αυτήν την ιατρική ελευθερία και να αμφισβητήσω την καταπάτηση των δικαιωμάτων του κράτους μας βάσει της 10ης Τροποποίησης», τελείωσε. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments