Αρχική Επικαιρότητα NBA: Ο Τζόναθαν Άιζακ εξήγησε γιατί δεν έχει εμβολιαστεί

NBA: Ο Τζόναθαν Άιζακ εξήγησε γιατί δεν έχει εμβολιαστεί

0
@CLUTCHPOINTS
Dodekanisos

Ο Τζόναθαν Άιζακ των Ορλάντο Μάτζικ δεν έχει εμβολιαστεί με το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Μάλιστα ο 23χρονος φόργουορντ με σειρά επιχειρημάτων εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την απόφασή του. 

Το NBA έχει εισέλθει στην τελική ευθεία ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο ένα ζήτημα μείζονος σημασίας, αποτελεί το τι μέλλει γενέσθαι με τους μη εμβολιασμένους αθλητές. Μετά τον Άντριου Γουίγκινς, στην λίστα με τους καλαθοσφαιριστές που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν βρίσκεται και ο Τζόναθαν Άιζακ. 

Ο φόργουορντ τον Μάτζικ με σειρά από επιχειρήματα, δεν εμπιστεύεται την επιστήμη. «Στο τέλος της ημέρας, οι επιστήμονες είναι και αυτοί άνθρωποι. Δεν γίνεται να εμπιστευτείς απόλυτα τους ανθρώπους».

Και συνέχισε: «Μπορούμε να μοιραστούμε το παρκέ, μπορούμε να πιάνουμε την ίδια μπάλα, να κολλήσουμε τα στήθη μας και όσα κάνουμε στο γήπεδο. Αλλά όταν μπαίνουμε στο λεωφορείο πρέπει να καθόμαστε χωριστά; Για εμένα αυτό δεν είναι λογικό. Αν είσαι εμβολιασμένος, σε άλλα μέρη θα πρέπει και πάλι να φορέσεις μάσκα, οπότε γιατί είναι σημαντική η μάσκα;», διερωτάται ο Αμερικανός NBAer.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η λίγκα του ΝΒΑ έχει ανακοινώσει ότι λίγο πριν την έναρξη των τρέινινγκ καμπ το 90% των παικτών, έχει προβεί έστω μία δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments