Αρχική Αθλητικά νέα NBA: Ενσωματώνεται ξανά στους Νετς ο Irving

NBA: Ενσωματώνεται ξανά στους Νετς ο Irving

0
Dodekanisos

Ο Kyrie Irving ενσωματώνεται ξανά στο ρόστερ των Μπρούκλιν Νετς. Όμως ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η επιστροφή του δεν σηματοδοτεί και τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού, καθώς παραμένει μη εμβολιασμένος. Ο Irving έχει εξηγήσει γιατί δεν έχει εμβολιαστεί και μάλιστα έχει ζητήσει από όλους να σεβαστούν την απόφασή του

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο Irving επιστρέφει στις προπονήσεις (αρχικά) και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις (εν συνεχεία) των Νετς. Το πότε θα αγωνιστεί παραμένει άγνωστο. Είναι μία απόφαση που θα αποφασιστεί εν καιρώ, αφού η πιο πρόσφατη συμμετοχή του ήταν την περσινή σεζόν. Είναι δεδομένο όμως πως θα μπορεί να αγωνιστεί μόνο στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας του.

«Φτάσαμε στην απόφαση αυτή με την πλήρη στήριξη των παικτών μας και μετά από καλή σκέψη πάνω στις υπάρχουσες συνθήκες. Όπως οι απουσίες πολλών παικτών λόγω τραυματισμών ή κορονοϊού. Πιστεύουμε πως η προσθήκη του Kyrie θα μας κάνει όχι μόνο καλύτερη ομάδα, αλλά θα φέρει περισσότερη ισορροπία στο ρόστερ μας. Ανυπομονούμε να επιστρέψει στην ομάδα μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο τζένεραλ μάνατζερ των Νετς, Σον Μαρκς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments