Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Ναι, υπάρχουν παιδιά που μπορούν!”

“Ναι, υπάρχουν παιδιά που μπορούν!”

0
Dodekanisos

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης απαντάει μέσω της “Αθλητικής Ροδιακής” στο ερώτημα αν υπάρχουν παιδιά στο τοπικό που μπορούν να πλαισιώσουν τις τρεις μεγάλες ομάδες του νησιού μας


Την άποψη ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης. Με αφορμή το φιλικό με τον Διαγόρα και τη νίκη της ομάδας του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί με καλά λόγια για τον «γηραιό» λέγοντας τα ακόλουθα:
«Άσχετα με το αποτέλεσμα, η άποψη μου είναι ότι ο Διαγόρας είναι μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι ο προπονητής κάνει μια πολύ καλή δουλειά. Απλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφενός εμείς υπερβάλλαμε εαυτούς και αφετέρου ο Διαγόρας έπαιξε με δυο ενδεκάδες ανακατεμένες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως υπάρχουν παίκτες από το τοπικό που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν τις μεγάλες ομάδες του νησιού στις επαγγελματικές και Εθνικές κατηγορίες, απάντησε ως εξής:
«Ταλέντο υπάρχει σε όλη την Ελλάδα όχι μόνο στη Ρόδο. Αν τα εμπιστεύονται ή όχι οι προπονητές δεν θα το πω εγώ. Το σίγουρο είναι ότι κάποια παιδιά μπορούν να αντεπεξέλθουν στις τρεις μεγάλες ομάδες του νησιού μας. Καλό θα είναι οι ομάδες αυτές να ρίξουν μια ματιά και σε αυτά τα παιδιά. Υπάρχουν κάποια που μπορούν να πλαισιώσουν τα ρόστερ».

Μιλώντας για το νέο Απόλλωνα, ο κ. Ζούνης επεσήμανε:
«Κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Όπως έχω ξαναπεί έχουν φύγει δώδεκα παίκτες και πάμε να φτιάξουμε κάτι καινούργιο. Η ομάδα έχει ανανεωθεί πάνω από 50% με νέα παιδιά και από μικρότερες κατηγορίες. Σίγουρα είμαστε σε καλό δρόμο. Ο στόχος μας δεν πρόκειται να αλλάξει. Άλλα τα φιλικά και άλλο το πρωτάθλημα. Θέλουμε να σωθούμε. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Το πρωτάθλημα είναι μικρό και οποιαδήποτε στραβοπάτημα θα είναι δύσκολο να καλυφθεί. Ευελπιστώ ότι το επόμενο διάστημα θα έχουμε ακόμα τέσσερις – πέντε επιπλέον παίκτες που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων άργησαν να μπούνε στην προετοιμασία. Τώρα κάνουν προπονήσεις για να καλύψουν το χαμένο έδαφος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments