Αρχική Videos “Ναι, μεγαλώνει η απειλή για έναν πυρηνικό πόλεμο!”

“Ναι, μεγαλώνει η απειλή για έναν πυρηνικό πόλεμο!”

0

«Δεν παραδώσαμε και δεν παραδίδουμε τα πυρηνικά μας όπλα σε κανέναν, αλλά θα προστατεύσουμε τους συμμάχους μας με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, αν χρειαστεί», είπε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με δηλώσεις που έκανε. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι αυξάνεται ο κίνδυνος για να ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος. «Όσο για τον κίνδυνο του πυρηνικού πολέμου… Έχετε δίκιο. Μια τέτοια απειλή μεγαλώνει”, είπε ο Ρώσος ηγέτης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ρωσικές πυρηνικές δυνάμεις είναι πιο προηγμένες από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο, αλλά η Μόσχα δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

«Δεν είμαστε τρελοί, γνωρίζουμε τι είναι τα πυρηνικά όπλα». Έχουμε αυτά τα όπλα και είναι πιο προηγμένα και σύγχρονα από οποιαδήποτε άλλη  χώρα. Σήμερα είναι προφανές. Δεν σκοπεύουμε να …κουνήσουμε αυτό το όπλο σαν …σπαθί σε όλο τον κόσμο, αλλά ξεκινάμε από το γεγονός ότι υπάρχει», είπε ο Πούτιν.

Αναφορικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο Πούτιν είπε:
«Πιστεύω ότι το Κρατικό μας Συμβούλιο ως θεσμός συνεργάζεται ήδη με πολυάριθμες οργανώσεις πολιτών στη Ρωσία, αλλά και στο εξωτερικό, και μπορεί να γίνει ένας σημαντικός διεθνής χώρος όπου μπορούν να συζητηθούν ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προστασίας στον σύγχρονο κόσμο».

Πρόσθεσε ότι «το δόγμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την καταστροφή της κυριαρχίας των κρατών και την υποστήριξη της κυριαρχίας της Δύσης/ Βλέπουμε ότι αυτό το δόγμα χρησιμοποιείται για να καταστρέψει την κυριαρχία των κρατών, για να δικαιολογήσει τη δυτική πολιτική, οικονομική και ιδεολογική κυριαρχία», επεσήμανε ο Πούτιν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments