Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Να βγούμε πρώτοι στον όμιλο»

«Να βγούμε πρώτοι στον όμιλο»

0
Dodekanisos

Την πεποίθηση πως η ομάδα της Ρόδου, μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου εξέφρασε με δηλώσεις του στο News12.gr και τον Αλέξανδρο Σιδερή ο νέος τερματοφύλακας του Α.Σ. Ρόδος Θανάσης Γεωργίου. Ο έμπειρος γκολκίπερ αναφέρθηκε στις έως τώρα μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας, ενώ εκθείασε και τον προπονητή Πάρη Ανδράλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Γεωργίου στο News12.gr :

Τι γνωρίζεις για την ομάδα της Ρόδου;

« Σίγουρα την Ρόδο την γνωρίζω καθώς το 2006 είχα περάσει από τον Διαγόρα. Γνωρίζω πως η Ρόδος είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο και ο κόσμος του νησιού διψάει για ποδόσφαιρο».

Ποιός είναι ο στόχος της ομάδας ;

«Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Αρκετές ομάδες στο πρωτάθλημα θα εμφανιστούν δυνατές όμως εμείς έχουμε πραγματοποιήσει πολύ καλές κινήσεις».

Πως βλέπεις τις άλλες δυο ομάδες του νησιού;

« Γνωρίζω πως και ο Ιάλυσος αλλά και ο Διαγόρας θα παρουσιαστούν δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ιάλυσος έχει ενισχυθεί σημαντικά , ενώ και ο Διαγόρας κάνει πολύ καλές κινήσεις».

Μια υπόσχεση προς τον κόσμο της Ρόδου.

« Είμαστε μια καινούρια ομάδα και ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή ώστε να δέσουμε σαν σύνολο. Διαθέτουμε έναν αρκετά ικανό, αλλά και φιλόδοξο προπονητή και είμαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα θα φανούν στο γήπεδο».

Παρακολουθήστε τις καλύτερες στιγμές του Θανάση Γεωργίου:

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments