Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Να το ξεχάσουν γρήγορα…

Να το ξεχάσουν γρήγορα…

0
diagoras_kipello1
Dodekanisos
Στον Διαγόρα επόμενος στόχος είναι να ξεχασθεί, όσο γίνεται γρηγορότερα η ήττα από τον ΟΦΗ . Φυσικά είναι κρίμα κι άδικο, από ένα και μοναδικό σουτ να χάσουν οι κυανέρυθροι ένα σημαντικό μάτς, το οποίο κάλλιστα –παρά το γκολ που δέχθηκαν- θα μπορούσαν να κάνουν δικό τους, αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο α΄αλλά και στο β΄μέρος του παιχνιδιού.
“Αυτό είναι το ποδόσφαιρο”, είπε μετά την λήξη του αγώνα ο Πέτρος Ρουτζιέρης κι είχε απόλυτο δίκιο. Στο Δημ. Στάδιο, ίσχυσε ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου, που θέλει τον καλύτερο να μην κερδίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Διαγόρας γύρισε σελίδα σε ότι αφορά την φετινή του πορεία. Η 23η αγωνιστική, τον πάει στην Κομοτηνή όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην football league, με σκοπό να πάρει εκεί το θετικό αποτέλεσμα που δεν πήρε στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας.  Οι κυανέρυθροι δείχνουν πώς είναι πολύ δυνατοί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά θέλουν και τα καλά αποτελέσματα, που θα τους φέρουν γρηγορότερα στον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θέλοντας να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του μετά την ήττα από τον ΟΦΗ, αλλά κύρια με τον τρόπο με τον οποίο προήλθε, μίλησε χθες σ αυτούς, λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση της ομάδας, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.
“Ψηλά το κεφάλι” τους είπε και συνέχισε: “Δυστυχώς η ευτυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με τις χαρές του και με τις λύπες του. Ειλικρινά δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από σας, για την προσπάθεια που κάνετε όλο αυτό τον καιρό. Απλά δεν μας βγήκε το παιχνίδι. Είμαστε καλή ομάδα και χαίρομαι που είστε παίκτες μου . Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, ήταν νομίζω η καλύτερη ανταμοιβή για τις προσπάθειες σας. Θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, προκειμένου να έχουμε ψηλά το κεφάλι και στο τέλος του πρωταθλήματος”

Από χθες  πρέπει να σημειωθεί πώς ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Διαγόρα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό. Εκείνοι που έπαιξαν κατά του ΟΦΗ έκαναν  σε χαλαρούς ρυθμούς την προπόνηση τους, ενώ εκείνοι που δεν αγωνίσθηκαν, ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς .
Εκείνοι που δεν θα παίξουν   σίγουρα στην Κομοτηνή είναι
-Ο Στάθης Προβατίδης ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό.
-Απών θα είναι όμως και ο Γιώργος Πουλόπουλος, ο οποίος θα εκτίσει ακόμα μια αγωνιστική, μετά την αποβολή του στο μάτς της Καισαριανής.
-Αμφίβολη είναι για μια ακόμα φορά η συμμετοχή στον αγώνα της Κυριακής του Χάρη Ταμπάση,  ο οποίος φάνηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον ΟΦΗ, πώς είναι επηρεασμένος και από την ίωση αλλά και από την επιπεφυκίτιδα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα τον περιμένει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να δείξει σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτήν που ήταν την Δευτέρα. Ο ικανότατος γκολκίπερ του Διαγόρα, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και πιστεύεται πώς θα είναι  την ερχόμενη Κυριακή εντελώς καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας  από αυτά που τον ταλαιπώρησαν.
Πάντως υπάρχει ικανοποίηση και για τον Άγγελο Χειμωνεττο, ο οποίος έδειξε πώς δουλεύει πολύ, αλλά και σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να σταθεί κάτω από τα δοκάρια της ομάδας . Ο νεαρός γυμνάζεται σκληρά  ενώ ο Πέτρος Ρουτζιέρης πήρε ακόμα ένα ρίσκο και του βγήκε.
-Στην Κομοτηνή επιστρέφει από την μια αγωνιστική ποινής ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν αν το κρίνει ο κόουτς της ομάδας να ξεκινήσει την Κυριακή κατά του Πανθρακικού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments