Αρχική Videos Να τι ενδιαφέρει τον κόσμο, “ξεπούλησε” το playboy με την Γαλλίδα Υπουργό

Να τι ενδιαφέρει τον κόσμο, “ξεπούλησε” το playboy με την Γαλλίδα Υπουργό

0

Το περιοδικό «Playboy» με την υπουργό Ιθαγένειας της Γαλλίας Marlène Schiappa (Μαρλέν Σιαπά) στην πρώτη σελίδα έχει γίνει μπεστ σέλερ. Τα 100.000 αντίτυπα εξαντλήθηκαν μέσα σε τρεις ώρες την ημέρα της δημοσίευσης και 60.000 επανεκτυπώνονται τώρα, δήλωσε ο εκδότης του, Ζαν Κριστόφ Φλορεντέν στο Παρίσι στο France Info.  

Το περιοδικό πουλάει συνήθως μόλις 30.000 τεύχη το μήνα, είπε ο Florentin. Το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα αποδίδεται σε μια ευρεία συνέντευξη που δίνει η υπουργός στο περιοδικό σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών και των LGBTQ.  Η πρωθυπουργός Elizabeth Borne ενοχλήθηκε από τη φωτογράφηση και τηλεφώνησε προσωπικά στη Schiappa για να πει ότι η εμφάνισή της στο Playboy «δεν ήταν καθόλου κατάλληλη, πολύ περισσότερο στην τρέχουσα περίοδο».

Η Μπορν αναφερόταν στη συνεχιζόμενη αναταραχή στη Γαλλία λόγω των αντιδημοφιλών σχεδίων συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση, τα οποία οδήγησαν σε διαδηλώσεις μηνών. Ωστόσο, η Schiappa υπερασπίστηκε τον εαυτό της στα social media: «Το δικαίωμα των γυναικών να έχουν τον έλεγχο του σώματός τους, είναι παντού και πάντα. Στη Γαλλία, οι γυναίκες είναι ελεύθερες – με όλο τον σεβασμό στους επικριτές και τους υποκριτές».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments