Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Να συνεχίσουν το αήττητο

Να συνεχίσουν το αήττητο

0
diagoras_panthrakikos5
Dodekanisos

Η προετοιμασία του Διαγόρα για τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίσθηκε κανονικά. Οι κυανέρυθροι έχουν αφοσιωθεί στην όσο το δυνατόν καλύτερη εκγύμναση τους προκειμένου η εορταστική περίοδος να κλείσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με νίκες επιτυχίες αλλά και καλές εμφανίσεις αφού θέλουν να ικανοποιήσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κόσμο που θα πάει το Σάββατο στο γήπεδο για να στηρίξει την προσπάθεια τους για να φτάσουν στην νίκη απέναντι σε μια ομάδα που άλλαξε την Πέμπτη προπονητή και θαρθει στη Ρόδο με άλλο αέρα και άλλη ψυχολογία πλέον .
Αυτό το γνωρίζουν καλά ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι παίκτες του. Στον Διαγόρα εδώ και επτά αγωνιστικές υπάρχει άλλος αέρας. Αυτός της νίκης και της επιτυχίας. Κανείς δεν πετά στα σύννεφα αλλά έχει γίνει πλέον βίωμα στον κάθε ποδοσφαιριστή πώς πρέπει να αποδώσει αυτό που μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Από την άλλη πλευρά υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλο το υπάρχον έμψυχο υλικό και γίνεται η σωστή διαχείριση του από τον τεχνικό της ομάδας. Δεν υπάρχει άγχος από κανένα αλλά μόνο συνεχής προσπάθεια σε προπονήσεις και αγώνες. Αυτό θα συμβεί και το Σάββατο. Σκοπός μια ακόμα νίκη που θα ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τον Διαγόρα βαθμολογικά.
Οι κυανέρυθροι γυμνάσθηκαν στο Δημ. Στάδιο κανονικά με τον Πέτρο Ρουτζιέρη να ρίχνει το βάρος στην τακτική περισσότερο. Λίγο αργότερα ασκήθηκαν περισσότερο στο τελείωμα των φάσεων αλλά έπαιξαν και οικογενειακό διπλό.
-Από αγωνιστικής πλευράς τώρα πρέπει να σημειωθεί πώς γυμνάσθηκαν κανονικά οι Σάββας Εξουζίδης και Τάσος Χριστοφιλέας θέτοντας έτσι τον εαυτό τους στην διάθεση του τεχνικού της ομάδας
-Αντίθετα δεν γυμνάσθηκε ο Παναγιώτης Σπάρταλης προληπτικά μιας κι ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην μέση . Είναι πολύ πιθανόν όμως να λάβει κανονικά μέρος στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής
Ειδικό πρόγραμμα πρέπει να σημειωθεί πώς ακολούθησαν οι Γιώργος Μαριετάκης και Γιώργος Τύρελης.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θα δει για τελευταία φορά εν όψει του αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας την Παρασκευή το πρωί τους παίκτες του και στην συνέχεια θα ανακοινώσει τους δεκαέξι της συνάντησης του Σαββάτου.
Απόντες φυσικά από τον αγώνα αυτό θα είναι οι τιμωρημένοι Γιώργος Σαλαμαστράκης και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς ενώ εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται ο Μπάρτος Ταραχούλσκι .Από τον αυριανό αγώνα θα λείψει ο Μαρτσέλο Γκούτμαν αλλά κι ο Στάθης Προβατίδης οι οποίοι είναι τραυματίες και είναι πολύ πιθανόν να απουσιάσουν και από το μάτς της Τετάρτης με την Καλλιθέα .  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments