Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Να προχωρήσουμε ενωμένοι!»

«Να προχωρήσουμε ενωμένοι!»

4
7
Dodekanisos

Το δικό του μήνυμα για την ομάδα της Ρόδου με αφορμή τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θέλει να δώσει μέσω του news12 ο βετεράνος άσος Μανώλης Κώτης. Η παλιά δόξα του ποδοσφαίρου της χώρας μας παρακολουθεί πάντα τις εξελίξεις και νιώθει ιδιαίτερα προβληματισμένος με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Στην δήλωση του τονίζει τα ακόλουθα:
«Είμαι πολύ προβληματισμένος με αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα. Θα πρέπει να σταματήσουν όλες οι δηλώσεις και να κοιτάξουν όλοι μπροστά για το καλό της ομάδας. Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουν σκληρά για να μπορέσει η ομάδα να έχει μια καλή σταδιοδρομία. Η Ρόδος είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να προχωρήσει μπροστά. Με αφορμή πάντως τα όσα παρακολουθούμε και δεδομένου ότι διανύουμε μια περίοδο κρίσης για μια ακόμα φορά τολμώ να πω ότι η δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο στην περιοχή μας να προχωρήσει μπροστά. Αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις πιστεύω ότι μοιράζονται. Όλοι μαζί αν ενωθούν θα δημιουργήσουν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορέσει να ορθοποδήσει και να προχωρήσει πολύ μπροστά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μια ζωή Ρόδος
Μια ζωή Ρόδος
7 years ago

Κ. Κώτη με τέτοιες δηλώσεις το μόνο που καταφέρνετε είναι να αμαυρώνετε το όνομά σας και να υποτιμάτε την καριέρα σας με το ελάφι στο στήθος. Ο κόσμος της Ρόδου σας έχει αγαπήσει για όσα έχετε προσφέρει στην ομάδα, αλλά μ αυτά τα λόγια αισθάνεται προδωμένος. Το νησί μας έχει ομάδα και λέγεται Ρόδος. Αντί να μιλάτε λοιπόν για ένωση, βοηθήστε την ομάδα την οποία τιμήσατε και σας τίμησε. Συσπείρωση χρειάζεται η Ρόδος και όχι τέτοιες δηλώσεις από ανθρώπους μάλιστα που λένε ότι αγαπάνε και πονάνε την ομάδα.

monorodos
monorodos
7 years ago

Ο φιλαθλος κοσμος του νησιου εχει αγαπησει τον Κωτη με την πρασινη φανελα και το ελαφι στο στηθος.Αυτα που λες για μια ομαδα τουλαχιστον εγω δεν το περιμενα απο σενα και να ξερεις οτι ετσι υποτιμας τον ιδιο σου τον εαυτο πρωτα απ ολα και μετα την ομαδα που υπηρετησες και σε τιμησε με το παραπανω.

klaime leme.
klaime leme.
7 years ago

[quote name=”monorodos”]Ο φιλαθλος κοσμος του νησιου εχει αγαπησει τον Κωτη με την πρασινη φανελα και το ελαφι στο στηθος.Αυτα που λες για μια ομαδα τουλαχιστον εγω δεν το περιμενα απο σενα και να ξερεις οτι ετσι υποτιμας τον ιδιο σου τον εαυτο πρωτα απ ολα και μετα την ομαδα που υπηρετησες και σε τιμησε με το παραπανω.[/quote]
o idios pou grafeis apo pano eisai re krye axxax teleiosate elafines.

prasinos
prasinos
7 years ago

Aytos agapaei th RODO.Den eisaste kala to symferon prota prota kai opoy fisaei o anemos.