Αρχική Videos «Να περάσει από γνωστικό τεστ, είναι ικανός για να κυβερνάει;»

«Να περάσει από γνωστικό τεστ, είναι ικανός για να κυβερνάει;»

0

Από γνωστικό τεστ πρέπει να περάσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υποστηρίζουν 61 μέλη του Ρεμπουπλικανικού κόμματος. στέλνοντας μάλιστα και σχετικά επιστολή στη Βουλή των αντιπροσώπων. Μάλιστα οι ίδιοι παρουσίασαν στοιχεία πως το 57% των ψηφοφόρων δεν πιστεύει πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι “αρκετά ικανός” να βρίσκεται στο “τιμόνι” της Αμερικής.

Με επικεφαλής τον βουλευτή του Τέξας, Ρόνι Τζάκσον, πρώην γιατρό του Λευκού Οίκου, οι υπογράφοντες της επιστολής προέτρεψαν τον Μπάιντεν να «υποβληθεί σε μια κλινικά επικυρωμένη αξιολόγηση γνωστικού ελέγχου και να κάνει αυτά τα αποτελέσματα διαθέσιμα στο κοινό» ή να συνταξιοδοτηθεί και «να επιτρέψει σε έναν πνευματικά ικανό ηγέτη να αναδειχθεί».

Η σφοδρή κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίστηκε καθώς δεν αναγνωρίζουν τις τελευταίες εξετάσεις του Μπάιντεν αφού δεν περιελάμβαναν γνωστική αξιολόγηση.
«Τα τελευταία δύο χρόνια, οι δημόσιες εμφανίσεις όπου ανακατεύετε τα πόδια σας, σκοντάφτετε όταν περπατάτε, μπερδεύετε τα λόγια σας, ξεχνάτε ονόματα, χάνετε τον κύκλο των σκέψεών σας και φαίνεστε στιγμιαία μπερδεμένος, έχουν γίνει το πιο συνηθισμένο φαινόμενο […] τόσο συνηθισμένο και αισθητό που  αν αναζητήσει κανείς τις «γκάφες Μπάιντεν» στο διαδίκτυο, εμφανίζονται πάνω από 14.000.000 αποτελέσματα», επεσήμαναν οι βουλευτές.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπάιντεν είναι 80 ετών και είναι ο γηραιότερος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ενώ έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή, κάτι που αν συμβεί  στο τέλος της δεύτερης θητείας του θα είναι 86 ετών, κάτι το οποίο προβληματίζει ιδιαίτερα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments