Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Να πάρουμε την πρόκριση!»

«Να πάρουμε την πρόκριση!»

4
orfanidis savas2
Dodekanisos

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ιάλυσο πραγματοποίησε στο news12.gr ο προπονητής της Ρόδου Σάββας Ορφανίδης. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του βλέπει αυτό το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα όπως και τα υπόλοιπα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: « Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Εμείς βρισκόμαστε σε μία φάση ,που όλα τα παιχνίδια που δίνουμε μας βοηθούν να δέσουμε σαν ομάδα, καθώς είχαμε ένα χαμένο καλοκαίρι. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα όπως και τα υπόλοιπα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε και ευελπιστούμε πως θα παρουσιαστούμε καλοί ώστε να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση».
Με αρκετές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία των «πρασίνων» για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιάλυσο. Πιο συγκεριμένα οι Τάντιτς (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Κουρούπης ( χτύπημα στην φτέρνα στο παιχνίδι με τον Ερμή) και Νικήτας (ελαφρύ διάστρεμα , θα απουσιάσει 2-3 ημέρες) έμειναν στα πιτς χωρίς ωστόσο να υπάρχει θέμα συμμετοχής τους στο παιχνίδι με τους «ερυθροκίτρινους». Κατ’άλλα οι παίκτες της Ρόδου προπονήθηκαν στο βοηθητικό στάδιο της πόλης. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασεις και τακτικής όπως και τελειώματα των φάσεων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sillektis
sillektis
7 years ago

Coach vale Amanatidi vasiko !

Ialysara
Ialysara
7 years ago

O ialisos katevenei me tous anapliromatikous kai to efiviko ara tha thn pareis file savva

piratis
piratis
7 years ago

ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

εκκλησιας
εκκλησιας
7 years ago

[quote name=”piratis”]ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.[/quote]
τοτε εσυ γιατι φαγωθηκες περυσι να παρεισ το κυπελο στο τοπικο…..γυρνασ το μπιφτεκι όπως θες.αντε γεια,