«Να πάρουμε την πρόκριση!»

4
orfanidis savas2

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ιάλυσο πραγματοποίησε στο news12.gr ο προπονητής της Ρόδου Σάββας Ορφανίδης. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του βλέπει αυτό το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα όπως και τα υπόλοιπα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: « Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Εμείς βρισκόμαστε σε μία φάση ,που όλα τα παιχνίδια που δίνουμε μας βοηθούν να δέσουμε σαν ομάδα, καθώς είχαμε ένα χαμένο καλοκαίρι. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι το οποίο το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα όπως και τα υπόλοιπα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε και ευελπιστούμε πως θα παρουσιαστούμε καλοί ώστε να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση».
Με αρκετές απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία των «πρασίνων» για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιάλυσο. Πιο συγκεριμένα οι Τάντιτς (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Κουρούπης ( χτύπημα στην φτέρνα στο παιχνίδι με τον Ερμή) και Νικήτας (ελαφρύ διάστρεμα , θα απουσιάσει 2-3 ημέρες) έμειναν στα πιτς χωρίς ωστόσο να υπάρχει θέμα συμμετοχής τους στο παιχνίδι με τους «ερυθροκίτρινους». Κατ’άλλα οι παίκτες της Ρόδου προπονήθηκαν στο βοηθητικό στάδιο της πόλης. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασεις και τακτικής όπως και τελειώματα των φάσεων.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.

  2. [quote name=”piratis”]ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.[/quote]
    τοτε εσυ γιατι φαγωθηκες περυσι να παρεισ το κυπελο στο τοπικο…..γυρνασ το μπιφτεκι όπως θες.αντε γεια,