Αρχική Στήλες Απόψεις Να παραδέχεσαι την ύπαρξη της τύχης

Να παραδέχεσαι την ύπαρξη της τύχης

0
Dodekanisos

Του Τάσου Βογιατζόγλου

Ποιο άθροισμα ζαριάς στο τάβλι, έχει τις περισσότερες πιθανότητες να έρθει ; Αρκετοί από εσάς, αν και παίζεται πολλά χρόνια τάβλι ,δεν ξέρετε ότι, είναι το επτά (7) και μάλιστα με ποσοστό 16% περίπου. Και όμως μερικές φορές κερδίζεται (άσχετοι), γιατί έχετε με το μέρος σας  την τύχη, αν και δεν γνωρίζεται αυτόν, αλλά και άλλους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.
  Το ιδανικότερο όμως ,είναι να γνωρίζετε το παιχνίδι αλλά να είστε και τυχερότεροι του αντιπάλου. Τότε δεν χάνεται με τίποτα.
   Ακριβώς το ίδιο σαν μια παρτίδα τάβλι, θα είναι  εφέτος το ποδοσφαιρικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Α1. Θα κερδίσει το πρωτάθλημα, η καλύτερη και η τυχερότερη ομάδα. Οι ενδείξεις και τα ¨καφενεία¨, λένε για Κω μεριά . Ίσως, αλλά αν την ερωτευθεί η ατυχία ;
  Μπορεί κάποιος να ξέρει ότι στο τάβλι 6/36 ζαριές εχουν άθροισμα επτά(7), ενώ 5/36 εχουν το οκτώ(8), αλλά μια ζωή να φέρνει ντορτια (όπως λέει η Αλεξίου) και ο άλλος τις εξάρες.
   Άλλωστε  ποιος αμφιβάλλει ότι στην ζωή κυβερνάει, περισσότερες από τις μισές μας πράξεις η τύχη. Άσε που μερικές φορές δεν ξέρουμε, πότε  είμαστε  τυχεροί και πότε άτυχοι.
  Νομίζουμε ότι είμαστε τυχεροί που προλάβαμε το τραίνο και μάλλον είμαστε άτυχοι που χάσαμε το προηγούμενο.
 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments