Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Να μην υποτιμήσουμε τη Δόξα!»

«Να μην υποτιμήσουμε τη Δόξα!»

0
RSCN0020
Dodekanisos

Για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τη Δόξα Καρδάμαινας στην Κρεμαστή, μίλησε μέσω του news12 ο προπονητής του Φοίβου Μιχάλης Πολιάς. Ο νεαρός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι το παιχνίδι χρειάζεται πολύ προσοχή και πως αν η ομάδα του παρουσιαστεί έτσι όπως πρέπει και δεν υποτιμήσει τον αντίπαλο δεν θα έχει πρόβλημα. Αναλυτικά:
«Η Δόξα Καρδάμαινας είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό, για τον αντίπαλο δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα νικηφόρα αποτελέσματα που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς της νίκης. Αν έχουμε σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι μας νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πάρουμε το τρίποντο».
Όσο αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας ο κ. Πολιάς δεν ξέρει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Ταφάνι και Θεοδοσίου (λόγω κάποιων ενοχλήσεων) με την συμμετοχή τους ή όχι στην αναμέτρηση της Κυριακής να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments