Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ «Να καθιερωθούμε στην Α2!»

«Να καθιερωθούμε στην Α2!»

0
makris nikos
Dodekanisos

Για την εκπληκτική πορεία του Ροδίων Άθλησις (βρίσκεται στη 2η θέση της Α2 Βόλεϊ Ανδρών) μίλησε στην news12 sports ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Μακρής. Ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα αρχίζει να καθιερώνεται στην κατηγορία της Α2 ενώ αναφέρθηκε και στην «συγκινητική» παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας παιχνίδια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Σχετικά με την εφετινή σεζόν αλλά και για το ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας.
«Τη φετινή χρονιά θεωρώ πως έχουμε περισσότερο γνώση της συγκεκριμένης κατηγορίας διότι είναι η τρίτη σερί σεζόν που παίζουμε στην Α2. Σίγουρα αυτό είναι ένα πλεονέκτημά μας, γιατί έχουμε μάθει τι θα αντιμετωπίσουμε αλλά και ποιες ομάδες μπορούμε να «χτυπήσουμε». Όσον αφορά για τους στόχους που είχαμε βάλει από την αρχή ήταν η ομάδα να μείνει σχετικά εύκολα στη κατηγορία και να βρισκόμαστε στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Όπως βλέπουμε έως τώρα όλα κυλάνε πολύ καλά και 2η θέση που είμαστε τώρα είναι εξαιρετική. Πιστεύω το Ροδίων έχει δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο στην έδρα μας αλλά και να σταθούμε πολύ καλά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Βέβαια βάση ρόστερ η ομάδα που έχουμε φτιάξει και με τις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι μπορεί όσο περνάει ο καιρός να καθιερωθεί στην Α2 Εθνική Κατηγορία».
Σχετικά με την παρουσία του κόσμου και αν στηρίζει της προσπάθειες της ομάδας:
«Η παρουσία του κόσμου είναι συγκινητική. Ο φίλαθλοι είναι από την πρώτη στιγμή κοντά μας και η στήριξη τους είναι πολύ σπουδαία για όλους μας. Ειδικά πιστεύω στα εντός έδρας παιχνίδια μας η βοήθειά του είναι πάνω από 50% και γι΄ αυτό έχουμε δημιουργήσει μια πολύ δυνατή έδρα».
Όσον αφορά τις υποδομές του Ροδίτικου βόλει και για το αν υπάρχει μέλλον ο έμπειρος παίκτης πρόσθεσε:
«Νομίζω πως υπάρχει πολύ ταλέντο στη Ρόδο. Είναι πολύ σημαντικό που αρκετές ομάδες έχουν ακαδημίες και πολλά παιδιά σε αυτές. Αυτό θα έλεγα πως είναι το υγιές κομμάτι του Ροδίτικου βόλει δηλαδή το ότι κάποια από αυτά τα παιδιά των ομάδων θα πλαισιώσουν στο μέλλον τις ομάδες που βρίσκονται στις παραπάνω κατηγορίες, αυτή τη στιγμή είναι το Ροδίων και η Τελχινίδα. Κάτι ακόμα που είναι στα θετικά είναι η καλή σχέση όλων των σωματείων. Στην ομάδα του Ροδίων πρωταρχικός στόχος είναι να δοθεί ο χώρος για τα ντόπια παιδιά ούτως ώστε να δείξουν τις δυνατότητές τους.
Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με πάνω απ΄όλα υγεία και ότι δεν έφερε αυτός ο χρόνος να το φέρει ο καινούργιος».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments