Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Να καθιερωθώ στην Κ-20 της Κέρκυρας»

«Να καθιερωθώ στην Κ-20 της Κέρκυρας»

0
Dodekanisos

Για την ομάδα του ΑΟ Κέρκυρας αλλά και την ζωή του στο «νησί των Φαιάκων» μίλησε στο News12.gr και τον Αλέξανδρο Σιδερή ο ταλαντούχος Φώτης Μπάρδος.

 Ο παίκτης ο οποίος κατάγεται από την Ρόδο μιλάει για τις εμπειρίες του με τις ομάδες νέων του συλλόγου και εξηγεί πως μέσα από την καθημερινή δουλειά όλα γίνονται πιο απλά. Ο 17χρονος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την Κ-17 του ΑΟ Κέρκυρας ενώ πήρε και δύο συμμετοχές με την ομάδα της Κ-20 στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο Αθηνών και την ΑΕΚ.

Πες μας μερικά πράγματα για την ομάδα της Κέρκυρας.

« Η ομάδα νέων του ΑΟ Κέρκυρας είναι στην φάση της οργάνωσης και του σχεδιασμού, έτσι ώστε στο μέλλον η πρώτη ομάδα του συλλόγου να στελεχωθεί με παίκτες από τα σπλάχνα της. Συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Superleague και αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς που αγωνιζόμαστε καθώς αποκτάμε πολλές εμπειρίες».

Πως είναι η ζωή σου στο «νησί των «Φαιάκων» ;

« Η ζωή στην Κέρκυρα είναι πολύ όμορφη και συνάμα πολύ ποιοτική θα έλεγα. Όπως ακριβώς και στη Ρόδο. Είναι ένα πανέμορφο νησί, το οποίο διαθέτει απίστευτα μέρη, ωραία μαγαζιά και πάνω απ’ όλα είναι ένα ιδανικό μέρος ώστε να παίξει κάποιος ποδόσφαιρο».

Ποιές είναι οι διαφορές με τις ομάδες του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου;

« Η διαφορά είναι πως η Κέρκυρα συμμετέχει στο καλύτερο πρωτάθλημα της χώρας και έτσι ο ανταγωνισμός στα παιχνίδια, η δυναμική των αντιπάλων, τα γήπεδα και οι εμπειρίες που αποκτάς, σε κάνουν «πλούσιο» σε εμπειρίες και σε βοηθούν στο να γίνεις καλύτερος παίκτης. Παρόλα αυτά και στις ομάδες της Ρόδου νομίζω ότι γίνεται καλή δουλειά και εύχομαι όλα τα παιδιά που έχουν ταλέντο να αξιοποιηθούν σωστά και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους».

Ποιοί είναι οι στόχοι σου για την συνέχεια;

« Οι στόχοι μου για φέτος είναι να καθιερωθώ στην ομάδα της Κ-20, όπως έκανα και πέρσι στην Κ-17. Θέλω να δουλέψω και να διορθώσω τις ελλείψεις μου ώστε να εμφανιστώ καλύτερος στο νέο πρωτάθλημα. Επίσης στόχος μου στο μέλλον είναι να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα της Κέρκυρας και γενικότερα να γίνω ένας σωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Γνωρίζω πως αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά και ταπεινότητα, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και ελπίζω πως και με την δύναμη του θεού θα τα καταφέρω».

Θα ήθελες να αγωνιστείς σε μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας ή να κυνηγήσεις το όνειρο του εξωτερικού;

« Το να αγωνιστώ σε μεγάλη ομάδα ή στο εξωτερικό θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο για εμένα. Δεν πρέπει όμως να πετάμε στα σύννεφα. Εγώ προχωράω βήμα βήμα θέτοντας κάθε φορά και μεγαλύτερους στόχους και παλεύω για να τους πετύχω».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments