Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία!»

«Να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία!»

0
pastos tasos
Dodekanisos

Για τους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν λέγοντας πως θέλουν να κάνουν μια αξιόλογη πορεία, δήλωσε μεσω του news12 o μέσοεπιθετικός του Ακουσίλαου Φανών Τάσος Παστός. Ο έμπειρος παίκτης τόνισε μεταξύ άλλων πως το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:
Σχετικά με τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν:
«Ο στόχος του Ακουσίλαου είναι πάντα να πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Όσον αφορά την φετινή χρονιά θέλουμε μια αξιόλογη πορεία, μια εύκολη και γρήγορη παραμονή και αν προκύψει κάτι καλό στην πορεία δεν θα πούμε όχι. Η ομάδα διαθέτη πολύ καλούς έμπειρους παίκτες αλλά και πολύ εξελίξιμούς πιο νεαρούς σε ηλικία πιστεύω με μια μίξη αυτόν των δυο να πάμε πολύ καλά να είμαστε σταθεροί και βήμα βήμα να πετύχουμε το στόχο μας.
Εγώ από την πλευρά μου είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Ακουσιλαος, οι φιλοδοξίες μας ταιριάζουν και θα παλέψω όσο περισσότερο μπορώ για να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με πίστεψαν και με έφεραν στο σύλλογο».
Για το νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας:
«Πιστεύω ότι θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και πάνω κάτω οι περισσότερες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Πολύ δυνατές στο νέο πρωτάθλημα σε σχέση και με τις κινήσεις που έχουν κάνει, αφού δούμε φυσικά και τον διαχωρισμό των ομίλων που σίγουρα θα παίξει και αυτό το ρόλο του θα έχουν η Α.Ε.Καταβιάς, ο Ευκλής, ο Διγενής, η Κύπρος και Απόλλωνας Καλυθιών. Γενικά πάντως θα είναι αμφίρροπο πρωτάθλημα με πάρα πολύ ενδιαφέρον».
Για την Ασπίδα Σαλάκου και Ατρόμητο Δυμιλιάς τις οποίες έχει αγωνιστεί:
«Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στις ομάδες της Ασπίδας Σαλάκου και του Ατρόμητου Δυμιλιάς που είναι και το χωριό μου ότι καλύτερο και να βρουν το δρόμο τους.
Κλείνοντας να πω σε όλο τον κόσμο καλή ποδοσφαιρική σεζόν με πάνω απ΄όλα υγεία».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments