Αρχική Videos “Να γίνει δημοψήφισμα, ο λαός είναι υπέρ των κυρώσεων;”

“Να γίνει δημοψήφισμα, ο λαός είναι υπέρ των κυρώσεων;”

0

Η Αυστρία αντιμετωπίζει έλλειψη πετρελαίου λόγω της υποστήριξης της ηγεσίας της χώρας για τους αντιρωσικούς περιορισμούς στον τομέα αυτό, δήλωσε ο Έρβιν Άνγκερερ, βουλευτής του αντιπολιτευόμενου Αυστριακού Κόμματος Ελευθερίας, όπως αναφέρει το TASS. Σύμφωνα με τον ίδιο, σε τέτοιες συνθήκες, οι αρχές της χώρας θα πρέπει να διεξαγάγουν δημοψήφισμα με το ερώτημα εάν ο αυστριακός λαός θέλει να συνεχίσει την πολιτική που συνδέεται με περιοριστικά μέτρα έναντι της Μόσχας.

«Ο πληθυσμός μας θα πρέπει να μπορεί να ψηφίσει σε δημοψήφισμα για το αν θέλει να συνεχίσει αυτή την πολιτική κυρώσεων που αυξάνει τη φτώχεια, καταστρέφει την οικονομία και τις θέσεις εργασίας», είπε χαρακτηριστικά ο Άνγκερ.
Όπως τόνισε ο Αυστριακός βουλευτής, οι ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας απέτυχαν και οι τελευταίοι περιορισμοί θα επηρεάσουν μόνο τον λαό της χώρας. Επισήμανε επίσης ότι είναι καιρός να το δουν η ΕΕ και η αυστριακή κυβέρνηση. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε προηγουμένως ότι με την επιβολή κυρώσεων, η Ευρώπη πέτυχε, πρώτα απ ‘όλα, αύξηση του πληθωρισμού στο εσωτερικό της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments