Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Να, γιατί παραιτηθήκαμε!»

«Να, γιατί παραιτηθήκαμε!»

5
DSC09188
Dodekanisos

Από την πρώην διοίκηση του Ροδιακού, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μετά από μεγάλο διάστημα σιωπής η πρώην διοίκηση του Ροδιακού θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με την ξαφνική παραίτηση της αποφάσισε να κάνει γνωστούς τους λόγους της παραίτησης αυτής, διότι όπως μας πληροφορούν παράγοντες άλλων ομάδων διαδίδεται ότι παραιτηθήκαμε από την ομάδα χωρίς λόγο. Παρά την αποτυχημένη χρονιά και τον υποβιβασμό της ομάδας ήμασταν αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και ήδη είχαμε ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
Οι γνωστοί «παλιοί παράγοντες» της ομάδας μέσω τρίτων μας έδωσαν εντολή να παραιτηθούμε «ησύχως» διότι οι εκλογές στις οποίες συμμετείχαν και αυτοί και μας ανέδειξαν διοίκηση, ήταν παράτυπες και δεν ήταν σύμφωνες με το καταστατικό της ομάδας, οπότε θα είχε πρόβλημα η ομάδα με τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα (προφανώς οι πρόσφατες εκλογές είναι νόμιμες και βάση του καταστατικού). Όταν δεν έγινε αυτό ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει καταγγελία στο Γραφείο Αθλητισμού και αφού μεταβήκαμε εκεί, μάθαμε ότι πράγματι έγινε σχετική ερώτηση και η καταγγελία θα προχωρούσε όταν θα προσκομίζονταν τα απαιτούμενα έγγραφα. Παράλληλα έγινε αδύνατη η πρόσβαση μας στα γραφεία και στα έγγραφα της ομάδας.
Μετά από μια σεζόν που εκτός των λαθών των δικών μας, εκτός των αντιπάλων ομάδων, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον πόλεμο των συγκεκριμένων κυρίων που έχοντας επικοινωνία με παίκτες της ομάδας δημιουργούσαν πρόβλημα στα αποδυτήρια και στις σχέσεις με προπονητές και συμπαίκτες, αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Αναγκαστήκαμε να παραιτηθούμε για να διαφυλάξουμε την ψυχική μας ηρεμία και γιατί εμείς δεν είμαστε όπως έχουμε ξαναπεί επαγγελματίες παράγοντες, ούτε η μοναδική μας ασχολία είναι το ποδόσφαιρο και οι διοικητικές θέσεις.
Όσο για τα οικονομικά και τα χρέη που θα έχετε ακούσει στα ποδοσφαιρικά καφενεία ότι έχουμε αφήσει, σας προκαλούμε να ρωτήσετε τους συνεργάτες της ομάδας και την επιτροπή του γηπέδου Αγ. Αποστόλων στο οποίο συνεισφέραμε, εάν αυτό αληθεύει. Στη βιασύνη τους να απαλλαχτούν από εμάς μας διαβεβαίωσαν ότι το χρέος προς την ΕΠΣΔ και τους λογαριασμούς των οργανισμών κοινής ωφέλειας θα τα αναλάμβανε η νέα διοίκηση όποτε αυτή εκλεγεί, (την είχαν άραγε ρωτήσει;) ενώ εμείς πια ήμασταν ήδη ανεπιθύμητοι ακόμα και ως απλά μέλη του Ροδιακού έτσι ώστε να συνεισφέρουμε με την ελάχιστη συνδρομή. Μια επίσκεψη στα αποδυτήρια της ομάδας μπορεί να αποδείξει ότι όχι χρέη , αλλά πλήρες αθλητικό υλικό καθώς και εξοπλισμό (πλυντήρια, ψυγεία κτλ) προσφέραμε στην ομάδα για τις επόμενες χρονιές.
Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι όλα τα παραπάνω δε στρέφονται κατά της νέας διοίκησης (αρκετά μέλη της δεν τα γνωρίζουμε καν ούτως η άλλως), αντιθέτως της ευχόμαστε καλή επιτυχία αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να τα δημοσιοποιήσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Επίσης μας κατηγορούν ότι αφήσαμε την ομάδα χωρίς ποδοσφαιριστές ενώ στην πραγματικότητα μας ανάγκασαν να παραιτηθούμε πριν την έναρξη των μεταγραφών. Όλες οι αποδεσμεύσεις έχουν γίνει με τις υπογραφές της νέας διοίκησης. Ας αναρωτηθούν για ποιο λόγο οι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν να συνεχίσουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο αντί να μας κατηγορούν και να παρακαλάνε για ποδοσφαιριστές από τα «αζήτητα». Ο λόγος είναι ότι ήθελαν και αυτοί την ανανέωση και όχι τους ίδιους αυτόκλητους σωτήρες που εμφανίζονται ανελλιπώς εδώ και πολλές δεκαετίες να «σώσουν» την ομάδα από προβλήματα που οι ίδιοι της δημιουργούν.
Τελικά το μεγαλύτερο λάθος μας ήταν η προσπάθεια αλλαγής προσώπων τα οποία θεωρούν την ομάδα ιδιοκτησία τους και θέλουν να διοικούν και να προπονούν την ομάδα με τον κόπο και τα χρήματα άλλων. Την ευγένεια μας και το σεβασμό μας στην ηλικία τους τον εκλαμβάνουν σαν αδυναμία. Θα έχουν ήδη ανακαλύψει ότι τα κορόιδα τελείωσαν. Όπως κριθήκαμε εμείς που μας απομάκρυναν σαν αποτυχημένους , έτσι κρίνονται κι αυτοί για την εικόνα που παρουσιάζουν και ας σταματήσουν να κατηγορούν την προηγούμενη διοίκηση. Δεν περιμένουμε κάποια απάντηση αλλά την καθιερωμένη κριτική στα ποδοσφαιρικά καφενεία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Καθηγητης
Καθηγητης
7 years ago

Εχουν 10 ετες πλανο η νεα διοικηση απαρτιζεται απο νεολαια !!!!

ΜINA
ΜINA
7 years ago

Ο ΠΡΩΗΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΔΙΑΚΟΥ. Ο ΤΖΑΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΩΔ/ΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

iakovos 6
iakovos 6
7 years ago

kai ksanagyrise gia na rimaksei oti ksanaxtizete sto diagora vlepete myristike pali fai kai etrekse piso.

ΜINA
ΜINA
7 years ago

[quote name=”iakovos 6″]kai ksanagyrise gia na rimaksei oti ksanaxtizete sto diagora vlepete myristike pali fai kai etrekse piso.[/quote]
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠ ΕΞΩ

iakovos6
iakovos6
7 years ago

[quote name=”ΜINA”][quote name=”iakovos 6″]kai ksanagyrise gia na rimaksei oti ksanaxtizete sto diagora vlepete myristike pali fai kai etrekse piso.[/quote]
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠ ΕΞΩ[/quote]
mpa mesa einai kai kanei ti douleia tou,sti dioikisi den einai apla.