Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Να φθάσω όσο πιο ψηλά γίνεται!»

«Να φθάσω όσο πιο ψηλά γίνεται!»

0
Dodekanisos

Αποφασισμένος να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται μέσω του ποδοσφαίρου είναι ο Φώτης Μπαρδος. Ο νεαρός Ρόδιος παίκτης το τελευταίο διάστημα προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Παναρκαδικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάνοντας μια πολύ καλή χρονιά και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της αρεσκείας του.

Ο ίδιος, μιλώντας στο news12 είπε τα ακόλουθα:
«Φέτος ήταν μια καλή χρονιά για εμένα αλλά και για την ομάδα του Παναρκαδικού με τον οποίο πέρασα πολύ ωραίες στιγμές και αποκόμισα πολλές εμπειρίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο με ανάμικτα συναισθήματα»

Σε ερώτηση για το πώς είναι να βρίσκεται μακριά από το σπίτι του απάντησε ως εξής:
«Από το σπίτι μου λείπω από τα δεκαπέντε μου χρόνια. Στην αρχή μου ήταν λίγο δύσκολό αλλά μετά βρήκα τα πατήματα μου και συνήθισα. Ναι, είναι αλήθεια ότι μου λείπουν οι γονείς μου, τα αδέλφια μου και οι φίλοι μου. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αυτή είναι η χαρά μου από μικρό παιδί. Με θυμάμαι μόνο μου στο χωριό μου με μια μπάλα στα πόδια. Οι δικοί μου άνθρωποι γνωρίζουν πόσο αγαπάω αυτό που κάνω και είναι δίπλα μου. Τους ευχαριστώ πολύ».

Αναφερόμενος στους στόχους του, τόνισε:
«Οι στόχοι μου στο ποδόσφαιρο είναι να κοιτάω χρονιά με χρονιά να βελτιώνομαι ατομικά και ομαδικά και να κάνω και άλλες καλές χρονιές ώστε να φτάσω όσο ποιο ψηλά γίνεται.».

φωτογραφία: alex f sport images

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments