Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Να φέρουμε τον κόσμο του Ηρακλή πίσω στο γήπεδο»

«Να φέρουμε τον κόσμο του Ηρακλή πίσω στο γήπεδο»

0
Dodekanisos

Την επιθυμία του να ζήσει όμορφες στιγμές με την ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών, εξέφρασε με δηλώσεις του στο News12.gr ο έμπειρος πορτιέρε των «ροπαλοφόρων» Άγγελος Χειμωνέττος. Ο παίκτης μιλάει για τους στόχους που έχει θέσει με την νέα του ομάδα, τον προπονητή του, την αποχώρηση του από τον Ιάλυσο αλλά και για τις ομάδες του Διαγόρα και της Ρόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Γιατί επέλεξες την ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών;

«Είχα δεχθεί προτάσεις από ομάδες της Γ’ Εθνικής. Δύο από αυτές ήταν και από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Δυστυχώς όμως το οικονομικό αλλά και οι συνθήκες ήταν σημαντικοί παράγοντες στο να μην προχωρήσω με κάποια από αυτές, καθώς οι προσφορές τους δεν με ικανοποίησαν, παρόλο που οι απαιτήσεις μου δεν ήταν παράλογες. Επίσης προτάσεις υπήρξαν και από ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Μία από αυτές ήταν του Ηρακλή. Πήρα την απόφαση να συμφωνήσω με τον Ηρακλή Μαριτσών γιατί ο τρόπος που με προσέγγισε η νέα διοίκηση της ομάδας ήταν πολύ καλός και μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν. Σημαντικό ρόλο στην μετεγγραφή μου έπαιξε και το τετ-α-τετ που είχα με τον πρόεδρο κ. Μανώλη Παπαδημήτρη, ο οποίος με τα λόγια του, μου έσβησε τους όποιους ενδοιασμούς είχα στο να επιστρέψω στο τοπικό και στην ομάδα που ξεκίνησα την καριέρα μου».

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχετε θέσει σαν ομάδα, αλλά και οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου;

«Ο στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Δεν έχουμε στοχεύσει κάποιον τίτλο, διότι οι ποδοσφαιριστές αλλά και διοίκηση της ομάδας ξέρουμε πως υπάρχουν 5-6 ομάδες πάνω από εμάς με μεγαλύτερα μπάτζετ, που θα κοντραριστούν για τον τίτλο του πρωταθλητή. Στόχος μας λοιπόν είναι η γρήγορη παραμονή και να φέρουμε τον κόσμο του Ηρακλή πίσω στο γήπεδο όπως παλιά. Απ’ ότι φαίνεται αυτό θα γίνει και θα δούμε ξανά τον Ηρακλή με μια καυτή έδρα. Όσο για τους δικούς μου στόχους αυτοί είναι να βοηθήσω τον σύλλογο όσο περισσότερο μπορώ».

Θεωρείς πως η περσινή χρονιά ήταν απλώς μία κακή παρένθεση για την ομάδα;

«Πιστεύω πως η περσινή χρονιά ήταν μια από τις πιο δύσκολες χρονιές του Ηρακλή και ευτυχώς στο τέλος η ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία. Αυτό οφείλεται στον προπονητή Γιώργο Σαββιδάκη που παρέλαβε μια ομάδα με 1 βαθμό μετά το τέλος του πρώτου γύρου και την άφησε με 31, όπως και στην προηγούμενη διοίκηση η οποία κατέλαβε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει την ομάδα ενωμένη, χωρίς κάποια μεγάλη οικονομική βοήθεια».

Ποιά είναι η άποψη σου για τον νέο σου προπονητή;

Θεωρώ ότι ο coach της ομάδας με την πορεία του πέρσι έδειξε σε όλους ότι είναι έτοιμος για να καθιερωθεί ανάμεσα στους κορυφαίους προπονητές του νησιού. Αυτό που μου κάνει εντύπωση σε αυτές τις πρώτες ημέρες που βρίσκομαι στην ομάδα, είναι το πόσο επικοινωνιακός είναι, αλλά και το πόσο κοντά βρίσκεται με όλους του τους ποδοσφαιριστές».

Πως βλέπεις του τρείς εκπροσώπους του νησιού στην Γ’ Εθνική; Είχες πρόταση από την Ρόδο ή τον Διαγόρα;

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω το γεγονός ότι δεν έμεινα στον Ιάλυσο, είχε να κάνει με δικό μου λάθος. Και ο προπονητής και ο πρόεδρος αλλά και όλη η διοίκηση της ομάδας ήθελαν να συνεχίσουμε. Η ευθύνη πάνω σε αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρα δική μου. Όσον  αφορά αν είχα προτάσεις από τις άλλες δύο ομάδες, όχι δεν είχα καμία. Πιστεύω πως και οι τρείς είναι πολύ δυνατές και θεωρώ πως με τις προσθήκες που έκαναν θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις του ομίλου. Η αλήθεια είναι πως από αυτά που έχω δει στην συγκεκριμένη κατηγορία, θεωρώ πως και οι τρείς είναι ομάδες πολύ ιστορικές και πολύ δυνατές οικονομικά. Εύχομαι να προσέξουν και τα ντόπια παιδιά γιατί υπάρχει ταλέντο εδώ στη Ρόδο και τα παιδιά θα πρέπει να παίζουν τέτοια παιχνίδια ώστε να αποκτούν εμπειρίες και να είναι έτοιμα για τα επόμενα χρόνια».

Ποιά είναι η επιθυμία σου για το νέο πρωτάθλημα;

«Εύχομαι να είναι ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί καθαρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι έξω από αυτό, καθώς πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Επίσης εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments