Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Να φανούμε ανταγωνιστικοί!»

«Να φανούμε ανταγωνιστικοί!»

0
masado afantou
Dodekanisos

Αισιόδοξος πως παρά την καθυστέρηση που υπήρξε, η ομάδα του ΑΕΡΑ μπορεί να φανεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο news12 ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΑΕΡΑ Βάντερ Μασάδο. Ο έμπειρος …μπαλαδόρος αναφέρεται στην μέχρι στιγμής προετοιμασία, τον προπονητή του και τους στόχους του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-H oμάδα του ΑΕΡΑ παρότι άργησε λίγο να ξεκινήσει τον καλοκαιρινό της σχεδιασμό, δείχνει με τις κινήσεις που πραγματοποιεί πώς θα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Ποια είναι η άποψη σου;
«Η αλήθεια είναι πως αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία αλλά αυτό δεν μας πτοεί καθώς καθημερινά πραγματοποιούμε διπλές προπονήσεις ώστε να είμαστε έτοιμοι την χρονική περίοδο που πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει σαν ομάδα».

-Ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας για την νέα χρονιά;
«Οι στόχος μας είναι να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα όπως και πέρυσι και να φανούμε ανταγωνιστικοί στις υπόλοιπες ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις για την εφετινή σεζόν».

-Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
«Ο δικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να πετύχει ότι καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ αλλά πάντα με τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους αντιπάλους μου».

-Ένα σχόλιο για την μέχρι στιγμής προετοιμασία καθώς και για τον προπονητή σου Βαγγέλη Χοσάδα;
«Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Υπάρχει αρκετή κούραση σε όλους μας αλλά με την σκληρή προπόνηση που κάνουμε καθημερινά θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο του ΑΕΡΑ. Όσο για τον κ. Χοσάδα πέρα από πολύ καλός φίλος είναι και ένας πολύ καλός προπονητής ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε».

-Μία υπόσχεση για τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου;
«Εμείς σαν ομάδα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments