Αρχική Videos «Να εξεταστεί η αποζημίωση όσων επλήγησαν από σοβαρές παρενέργειες!»

«Να εξεταστεί η αποζημίωση όσων επλήγησαν από σοβαρές παρενέργειες!»

0

«Οι πολύ σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο Covid-19 θα μπορούσαν να διερευνηθούν στην επικείμενη δημόσια έρευνα για την πανδημία. Μπορεί επίσης να εξεταστεί η αποζημίωση των ατόμων που επλήγησαν από αυτό».

H παραπάνω δήλωση ανήκει στην πρόεδρο μιας σχετικές έρευνας και μέλος της Βουλής των Λόρδων του Ηνωμένου Βασιλείου, Heather Hallett. Αξίζει να σημειωθεί ότι έστειλε λεπτομερής ενημέρωση στον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον. Οι μελέτες στη Μεγάλη Βρετανία έχουν δείξει ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που υπέστησαν σοβαρά προβλήματα υγείας όπως θρόμβοι αίματος και φλεγμονές στην καρδιά.

Οι ιατρικές ρυθμιστικές αρχές της Μεγάλης Βρετανίας ανέφεραν 438 περιπτώσεις θρόμβων αίματος και 79 θανάτους που συνδέονται με το εμβόλιο της AstraZeneca. Περισσότερες από 900 αιτήσεις έχουν υποβληθεί για αποζημίωση λόγω θανάτου ή τραυματισμού λόγω εμβολίων, με το σύνολο των απαιτήσεων να φτάνει τα 110 εκατομμύρια λίρες. Σημειώνεται ότι το σύστημα επιτρέπει μέγιστη πληρωμή 120.000 λιρών, ωστόσο έως τώρα δεν έχει καταβληθεί ούτε μια πληρωμή.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments