Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Να επιστρέψει εκεί που ανήκει!»

«Να επιστρέψει εκεί που ανήκει!»

0
DSC09930
Dodekanisos

Την άποψή πως ο Διαγόρας πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει και όχι να βρίσκεται στις τοπικές κατηγορίες εξέφρασε μέσω του news12 ο μέσος του γηραιού Παντελής Αθανασίου. Ο έμπειρος παίκτης μεταξύ άλλων σχολίασε το πρώτο φιλικό της ομάδας καθώς και το πώς κυλάει η προετοιμασία έως τώρα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είμαστε το μεγάλο φαβορί και δεν το κρύβουμε, αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα. Χωρίς πολλά και μεγάλα λόγια και μέσα από σκληρή δουλειά μας θα πετύχουμε τους στόχους μας. Από τις υπόλοιπες της Α΄ Κατηγορίες θεωρώ πως ο Φοίβος και ο Κλεάνθης έχουν ενισχυθεί και θα παρουσιαστούν και αυτοί πολύ δυνατοί. Ωστόσο όπως είπα εξαρτάται από εμάς και από τα πόδια μας (γελια). Ο Διαγόρας δεν αξίζει να βρίσκεται στις τοπικές κατηγορίες και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να επιστρέψει εκεί που ανήκει!»
Για το πρώτο φιλικό της ομάδας:
«Ήταν το πρώτο φιλικό της σεζόν που γίνεται περισσότερο για να βγάλει το τεχνικό τιμ τα πρώτα συμπεράσματα και ποιες αδυναμίες πρέπει να βελτιώσουμε μετά από την έναρξη της προετοιμασίας. Λογικό ήταν να εμφανιστούμε κουρασμένοι παρόλ΄αυτά για πρώτο φιλικό τα πήγαμε αρκετά καλά. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθούμε να βγάζουμε αυτά τα στοιχεία που μας ζητά ο προπονητής μας».
Όσον αφορά την προετοιμασία πρόσθεσε:
«Δόξα το θεό η προετοιμασία μέχρι τώρα κυλάει πολύ καλά, το θετικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Όπως είπα είναι πολύ κουραστική αλλά αν δεν κουραστούμε τώρα, πότε θα κουραστούμε; (γέλια) Πιστεύω μέσα από την προπόνηση και την προσπάθεια μας θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος ουτως ώστε να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments