Αρχική Videos “Να είστε έτοιμοι για …Ρωσική παρέλαση στο Βερολίνο!”

“Να είστε έτοιμοι για …Ρωσική παρέλαση στο Βερολίνο!”

0

«Ένας Γερμανός που θέλει να επιτεθεί στη Ρωσία θα πρέπει να είναι έτοιμος για τη ρωσική παρέλαση στο Βερολίνο», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολιάζοντας τα λόγια του Γερμανού υπουργού Άμυνας Μπόρις Πιστόριους, ο οποίος είπε ότι οι επιθέσεις του Ουκρανικού στρατού στο έδαφος της Ρωσίας είναι μια αποδεκτή τακτική.

«Ο υπουργός Άμυνας της Γερμανίας, χωρίς να το σκεφτεί, είπε κάτι για στρατιωτικές επιχειρήσεις στο έδαφός μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ζηλεύει τη δόξα των στρατιωτικών ηγετών του Τρίτου Ράιχ και στην πραγματικότητα θα πρέπει να θυμάται την ιστορία», έγραψε ο Μεντβέντεφ στο Twitter.

Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις Πιστόριους χαρακτήρισε αποδεκτή τακτική τα περιορισμένα πλήγματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο ρωσικό έδαφος, γράφει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung. «Εφόσον δεν γίνονται επιθέσεις σε πόλεις και αμάχους πρέπει να το αποδεχτούμε ως απαραίτητο», είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά, δημιουργώντας πολλές αντιδράσεις στους Ρώσους αξιωματούχους. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι «οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας βομβαρδίζουν σχεδόν συνεχώς τα ρωσικά σύνορα, επιτίθενται από drones και οργανώνουν δολιοφθορές. Στόχος είναι κατοικημένες περιοχές και αυτές οι επιθέσεις συχνά οδηγούν σε θάνατο και τραυματισμό αμάχων».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments