Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Να είναι πιο προσεκτικός ο κ. Πάττας!»

«Να είναι πιο προσεκτικός ο κ. Πάττας!»

0
vathi endekada
Dodekanisos

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Κολοσσού Κάστρου Κώστας Πάττας, έδωσε μέσω έγγραφης δήλωσης του ο πρόεδρος του ΑΟ Βαθύ Καλύμνου κ. Μικές Ρήγας. Αναλυτικά:
«Με αφορμή τις δηλώσεις του τεχνικού του Κολοσσού Κάστρου, κ. Πάττα έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξης:
1. Ξεκινώντας…. Για το δίπλωμα του προπονητή μας κ. Χατζησμάλη απλά τον παροτρύνω να διαβάσει τη προκήρυξη του πρωταθλήματος. Θα πάρει τις σχετικές απαντήσεις που ζήτα ώστε να μην σπαταλήσει το πολύτιμο χρόνο του ψάχνοντας….
2. Όταν ο προπονητής μας μπήκε στο αγωνιστικό χώρο, κακώς, έγινε αφού είχε χτυπηθεί με αγκωνιά στο πρόσωπο ποδοσφαιριστής μας από ποδοσφαιριστή του συλλόγου του και η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, προκειμένου να βοηθήσει να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
3. Ψευδώς ισχυρίζεται ότι ο κ. Χατζησμάλης χτύπησε και έβρισε ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας. Τον καλούμε να ανακαλέσει την παραπάνω φράση.
4. Όσον αφορά της αιχμές κατά της διαιτησίας και το δήθεν κλίμα εκφοβισμού… προφανώς θα αναφέρετε στο κλίμα που επικρατεί στους εντός έδρας αγώνας της ομάδας του και τη δική του συμπεριφορά σ΄ αυτούς….. Μάλλον βρίσκετε σε σύγχυση από τη ταλαιπωρία του ταξιδιού!!! Τον συγχωρούμε….
5. Για τα δήθεν χτυπήματα του δεκαεπτάχρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας του, όπως επικαλείται, από ποδοσφαιριστές του συλλόγου μου, μάλλον μπερδεύετε με τα όσα συνέβησαν στο αγώνα του πρώτου γύρου στον ποδοσφαιριστή μας Σάντο Ελευθέριο 15 ετών, ο οποίος χτυπήθηκε από τουλάχιστον 4 ποδοσφαιριστές του συλλόγου του.
Τελειώνοντας του συνιστώ να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του… και ευχής έργο είναι φυσικά να παίζει για την ιστορία τόσο τη δική του όσο και του συλλόγου που εργάζεται».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments