Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να παίξουμε ομαδικά”

“Να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να παίξουμε ομαδικά”

0
Dodekanisos

Για το παιχνίδι του Σαββάτου (16:00) με το Παλαιό Φάληρο προετοιμάζεται ο Γ.Σ. Διαγόρας… Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί αύριο στην «τέντα» και η αποστολή θα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου για το παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο «Σ. Μπεφόν».

Ο Μιχάλης Χατζηγεωργίου μίλησε για την αναμέτρηση με το Παλαιό Φάληρο: «Είναι ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για μας. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να είμαστε σκληροί στην άμυνα και να παίξουμε ομαδικά, γιατί γνωρίζουμε εκ των πραγμάτων ότι η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, οφείλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Ο στόχος μας είναι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας τη δυναμική του Παλαιού Φαλήρου».

Στην προετοιμασία του Γ.Σ. Διαγόρας συμμετέχει κανονικά και ο Νίκος Καράβας, που επέστρεψε από την Πάτρα, ενώ το απουσιολόγιο του Στάθη Βλαχοδήμου είναι «λευκό» για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με το Παλαιό Φάληρο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments