Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Να είμαστε ενωμένοι, στην άκρη οι όποιες αντιπαραθέσεις”

“Να είμαστε ενωμένοι, στην άκρη οι όποιες αντιπαραθέσεις”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου. Τονίζει μάλιστα το ότι θα “πρέπει να είμαστε ενωμένοι” και ότι “θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις όποιες αντιπαραθέσεις. Αναλυτικά, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Μία νέα αρχή για την ομάδα μας την Ρόδο μετά την περσινή κακή χρονιά (με τα όποια παρατράγουδα), την πικρία που δώσαμε στους πολυπληθείς φιλάθλους μας, κάνοντας την αυτοκριτική μας και αντιμετωπίζοντας τα όποια λάθη κάναμε (ίσως από την υπερβολική μας αγάπη για την ομάδα) αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό, με γνώμονα πάντα το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.

Γι’ αυτό το λόγο στελεχώσαμε την ομάδα με ένα ικανό προπονητή κύριο Νίκο Κουρμπανά καθώς και ποδοσφαιριστές με ταλέντο και ήθος που πιστεύουμε ότι είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν τους στόχους μας. Παράλληλα φέραμε κοντά μας παλιούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαχρονικά έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ομάδα και πιστεύουμε ότι με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν και αυτοί σε αυτή την προσπάθεια μας. Αυτοί οι παλιοί ποδοσφαιριστές είναι ο Χρήστος Καλαϊτζίδης οποίος θα είναι γενικός αρχηγός, ο Κώστας Πάττας ως βοηθός προπονητή και ο Δημήτρης Γκάιδας που θα είναι ο γυμναστής της ομάδας μας.

Για να πετύχουμε όμως τους στόχους μας θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και για να είμαστε ενωμένοι θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις οποίες αντιπαραθέσεις υπήρξανε και με σύνεση και ταπεινότητα να εντάξουμε το εγώ μας στο εμείς… Όταν το κάνουμε αυτό πιστεύουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι πλέον μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η επάνοδος της αγαπημένης Ρόδου μας στην Σούπερλιγκ 2. Για όλους αυτούς τους λόγους κάνουμε κάλεσμα σε αυτούς που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να είναι μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια, να παρευρεθούν στην παρουσίαση της ομάδος μας, όπου θα γνωρίσουν και τους ποδοσφαιριστές μας. Την Τετάρτη 3 Αυγούστου ώρα 7:00 μμ στο KONTIKI NEXT. Να είμαστε όλοι εκεί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments