Αρχική Videos Να διωχτούν οι Ρώσοι φοιτητές από τις ΗΠΑ προτείνει δημοκρατικός βουλευτής

Να διωχτούν οι Ρώσοι φοιτητές από τις ΗΠΑ προτείνει δημοκρατικός βουλευτής

0

 «Ειλικρινά, νομίζω ότι κλείνοντας την πρεσβεία της Ρωσίας στις ΗΠΑ, διώχνοντας κάθε Ρώσο φοιτητή από τις ΗΠΑ, όλα αυτά θα πρέπει να είναι στο τραπέζι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημοκρατικός Eric Swalwell μιλώντας στο CNN Newsroom, και προκαλώντας ποικίλα σχόλια και ερωτηματικά.

Ο Swalwell επίσης ανέφερε ότι άλλες ενέργειες αντιποίνων θα πρέπει να περιλαμβάνουν την επιβολή κυρώσεων στον Πούτιν και την «πλήρη» απομάκρυνση των Ρώσων από το διεθνές τραπεζικό σύστημα SWIFT,το οποίο υποστηρίζεται από τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τρουντό.

Πρόσθεσε και τα εξής :”Νομίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη εισβολή στην Ευρώπη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και αυτές είναι οι σκληρότερες κυρώσεις που έχει υποστεί οποιαδήποτε χώρα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο… Θα ακολουθήσουν κι άλλες.”

Η κυβέρνηση Biden έχει επιβάλει κυρώσεις σε Ρώσους ολιγάρχες και τράπεζες, ενώ υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ δε θα πολεμήσουν τους Ρώσους σε ουκρανικό έδαφος. «Ο Πούτιν είναι ο επιτιθέμενος. Ο Πούτιν επέλεξε αυτόν τον πόλεμο. Και τώρα αυτός και η χώρα του θα υποστούν τις συνέπειες», δήλωσε ο Biden σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments