Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Να δείξουμε εμπιστοσύνη όλοι στα δικά μας παιδιά”

“Να δείξουμε εμπιστοσύνη όλοι στα δικά μας παιδιά”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση σχετική με το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου με αφορμή τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό εξέδωσε ο Ευαγόρας. Το πλήρες κείμενο, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Διαβάζοντας τις τελευταίες μέρες διάφορες ανακοινώσεις ομάδων και παραγόντων σχετικά με το μέλλον του τοπικού μας ποδοσφαίρου και πόσο θα μας επηρεάσει η σημερινή κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός και όχι μόνο αλλά και ο παγκόσμιος πληθυσμός λόγω του Κορονοϊόυ, είναι σίγουρο ότι θα χτυπήσει και τον αθλητισμό σε οικονομικό επίπεδο και σαφώς θα μας επηρεάσει. Άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο, και θα το εξηγήσουμε για να γίνει κατανοητό. Περισσότερο θα πλήξει ομάδες που δυστυχώς δεν λειτουργούσαν καθαρά ερασιτεχνικά, πληρώνοντας με αρκετά χρήματα αθλητές(μιλάμε για τοπικό επίπεδο) για να μπορούν να στελεχώσουν τους συλλόγους τους νομίζοντας ότι έτσι θα κάνουν μια τρελή πορεία και θα κερδίσουν το διπλανό χωριό και θα πάρουν το περιβόητο πρωτάθλημα και να πάνε που.?? στην ουσία πουθενά.

Σαφώς και είναι δικαίωμα τους να κάνουν ότι θέλουν, άλλωστε κάποια στιγμή όλοι κρινόμαστε και δυστυχώς βλέπουμε πλέον ότι ένας( ιός) παρόλο το κακό, μας κάνει και καλό..Να λειτουργήσει πια το τοπικό μας ποδόσφαιρο καθαρά ερασιτεχνικά. Κάποιες ομάδες είναι σίγουρο ότι θέλουν δεν θέλουν θα το κάνουν βλέποντας την παγκόσμια οικονομία και κατά επέκταση και την ντόπια (Χορηγός) να διαλύεται. Εμείς τώρα από την μεριά μας θα κάνουμε αυτό που κάνουμε εδώ και έξι χρόνια από την μέρα που αναλάβαμε τον σύλλογο, να προχωρήσουμε στο μοντέλο και την φιλοσοφία μας, που αρκετοί στον παρελθόν μας σνόμπαραν και μας κοροϊδευαν με διαφορά όπως (ότι έτσι δεν πάτε μπροστά, και ότι δεν έχετε μέλλον στις κατηγορίες από την στιγμή που δεν πληρώνεται παίχτες αξίας για να αγωνιστούν στην ομάδα σας) αυτά ακούγαμε σχεδόν κάθε μέρα.

Ο Ευαγόρας με στοιχεία που μπορεί ο κάθε ένας να βρει είναι η πρώτη ομάδα που έδειξε εμπιστοσύνη στα νεαρά παιδιά και τους έδωσε την ευκαιρία να παίξουν για το χόμπι τους, την τρέλα τους, και να μπορέσουν να δείξουν την αξία τους χωρίς να πάρουν όλα αυτά τα παιδιά (σχεδόν 130 ποδοσφαιριστές από το 2014 έως και σήμερα 2020) ούτε ένα σεντς, και ξέρετε γιατί, γιατί έτσι είναι κύριοι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Τελειώνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φιλοσοφία που έχουμε περάσει τελευταία χρόνια παίζοντας σε όποια κατηγορία και μας ζητηθεί, διότι εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι καθαρά ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και τίποτα άλλο.

Σήμερα αυτή τη στιγμή ο Ευαγόρας Ρόδου έχει στο δικά του αποδυτήρια – γραφεία και 26 ενεργούς ποδοσφαιριστές στο ροστερ του, τουλάχιστον για μια πενταετία ακόμα. Ελπίζουμε και ευχόμαστε σε όλοι την ανθρωπότητα να ξεπεράσει αυτό τον εφιάλτη με λιγότερες απώλειες. Ελπίζουμε ότι οι περισσότερες ομάδες του νησιού μας να καταλάβουν ότι υπάρχει μέλλον μόνο στο καθαρά ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αρκεί να δείξουν εμπιστοσύνη στα δικά τους παιδιά και να επενδύσουν εκεί που πρέπει”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments