Αρχική Προγνωστικά Μύρισε για τα καλά …μπάλα!

Μύρισε για τα καλά …μπάλα!

0
monpelie
Dodekanisos

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΡΙΣΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 47% ΜΕ 40/87 ΜΑΤΣ. ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΟΡΤΣΑΡΟΥΜΕ. ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ «ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ». ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ «ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΟΥ» ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΚΟΠΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΩ ΟΛΟΙ -ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ- ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ. ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΤΟΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΑ ΜΑΤΣ ,ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΥΜΕ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΑ!

ΣΑΛΚΕ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ κωδ.164
Έχουμε αναφερθεί ξανά σε αυτό το ενδιαφέρον στατιστικό που ανιχνεύσαμε παλαιότερα. Να επαναλάβουμε ότι τα ματς που προσφέρονται με ειδικά στοιχήματα στον ΟΠΑΠ κατά ποσοστό ανώτερο του 75% έχουν σκορ στο ημίχρονο. Και κατά ποσοστό 62% περίπου κερδίζει ένας εκ των 2 αντιπάλων . Δίνουμε όμως ματσάκια που οι τιμές τους στο ημίχρονο έχουν αξία Και κάλλιστα μπορούμε να τα συμπεριλάβουμε σε δελτία. Με ζητούμενα ή και σε ομίλους ( RA,RB,RΓ..).
Για σήμερα έχουμε αξία στο ΣΑΛΚΕ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ.
(ΗΜ 1)3,40 και (ΗΜ 2)2,50 με επιβεβαίωση μάλιστα εδώ
9/10 συνολικά στα παιχνίδια τους!

ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΑ’Ι’ΤΟΝ κωδ.183
Έπρεπε να παίξει με την Τότεναμ στο κύπελλο για να χάσει φέτος η Νότιγχαμ. Αμφότερες είχανε ματς κυπέλλου πριν 3 μέρες, Η Μπρά’ι’τον «πέρασε» την Μπέρτον και η Νότιγχαμ αποκλείστηκε από την Τότεναμ. Η Νότιγχαμ θα μπεί θυμωμένη να ρεφάρει ψυχολογία. Μεγάλη αξία στον (1)1,90

ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ κωδ.209
Αν και το ματς έχει αρκετό διπλό (2) θα προτιμήσω την εικόνα της Πόρτσμουθ στα εκτός έδρας ματς της, σε ότι αφορά τα τέρματα.(2-3goal)1,75.

MΑΔΕΡΓΟΥΕΛ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ κωδ.228
Δείχνει να σπάει το κατεστημένο της διπλοκαθεδρίας. Τα τελευταία χρόνια στην Σκωτία. Η Ρέ’ι’ντζερς λείπει και η Σέλτικ χωρίς τον Σαμαρά έχει το νου της προς το παρόν. Στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ παραχωρώντας (έστω και προσωρινά) Χώρο για νέους μνηστήρες. Η νεοφώτιστη Χάμιλτον εντυπωσιάζει και δηλώνει πως «ήρθε για να μείνει».
Η Μάδεργουελ θέλει το ματς, όμως μπορεί; Aξίζει η κόντρα στο (Χ)3,25 και (2)2,45.

ΣΙΛΚΕΡΜΠΟΡΓΚ – ΧΟΜΠΡΟ κωδ.248
Εδώ θα ακολουθήσουμε τους αριθμούς. Μεγάλη αξία στην κόντρα.(Χ)3,25 και (2)2,65.

ΜΕΤΣ – ΡΕΜΣ κωδ.284
Η Μετς συγκαταλέγεται στις ομάδες που έχουν πιάσει το νόημα Και με το «καλημέρα» τα δίνει όλα στην έδρα της ως νεοφώτιστη. Ξέρει καλά πως η εντός έδρας συγκομιδή θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της. Καλός άσσος (1)1,95 με αξία.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ κωδ.285
Χωρίς φλυαρία αλλά με προσεκτική μελέτη εδώ. Έχουμε 3 επιλογές (ΗΜ Χ)1,85) , (0-1goal)2,50 , (1)1,85.

ΑΡΙΚΑ – ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ κωδ.313
Η φόρμα και η γενικότερη εικόνα για τους 2 αντιπάλους δείχνει πολύ γηπεδούχο. Εάν μάλιστα συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι για την Αρίκα ακολουθούν 3 ματς φωτιά με την (1η,3η και 6η)της βαθμολογίας, τότε είναι επιτακτική η ανάγκη για τους 3 βαθμούς . Το γήπεδο θα «γέρνει» προς την πλευρά της Κομπρελόα. Υπερτιμημένος άσσος εδώ.(1) 2,15.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments