Αρχική Videos “Μπροστά στην απώλεια της Κριμαίας, η Ρωσία θα χρησιμοποιούσε πυρηνικά”

“Μπροστά στην απώλεια της Κριμαίας, η Ρωσία θα χρησιμοποιούσε πυρηνικά”

0

«Αν δοθεί η επιλογή στη Ρωσία να χάσει την Κριμαία ή να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, τότε θα επέλεγε το δεύτερο», έγραψε σε ένα νέο σχόλιο στο twitter ο επιχειρηματίας Elon Musk, πυροδοτώντας για μια ακόμα φορά ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Ο ίδιος επεσήμανε και τα εξής:
«Έχουμε ήδη επιβάλει κάθε είδους κυρώσεις στη Ρωσία. Τι έχουν να χάσουν; Αν απαντήσουμε στη Ρωσία με πυρηνικά όπλα, θα μας επιτεθούν με πυρηνικά όπλα και μετά θα έχουμε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Σε ένα άλλο tweet ο Musk έγραψε:
«Είτε σας αρέσει είτε όχι, η Κριμαία θεωρείται από τη Ρωσία ως μέρος της. Η Κριμαία είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την εθνική ασφάλεια της καθώς είναι η νότια ναυτική της βάση. Από την άποψή τους, η απώλεια της Κριμαίας θα ήταν σαν η ΗΠΑ να έχαναν τη Χαβάη και Περλ Χάρμπορ».
Στο μεταξύ, το αφεντικό της SpaceX λέει ότι συνεχίζει να υποστηρίζει την Ουκρανία με την υπηρεσία δορυφορικού διαδικτύου Starlink. Ο Μασκ τελικά υπαναχώρησε αφού απείλησε να σταματήσει τη χρηματοδότηση του δορυφορικού Διαδικτύου της Ουκρανίας. Η SpaceX έχει ήδη αποσύρει το αίτημά της για χρηματοδότηση από το Πεντάγωνο, ανέφερε ο Μασκ στο Twitter.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments