Αρχική Στήλες Απόψεις Μπορούμε να συνυπάρχουμε…

Μπορούμε να συνυπάρχουμε…

0
Dodekanisos

Ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στην υπόλοιπη Ελλάδα έστειλε το πρόσφατο ντέρμπι του Ιάλυσου με τον Διαγόρα που έγινε στο “Οικονομίδειο” γυμναστήριο. Ότι εδώ στη Ρόδο …δεν βγάζουμε πάντοτε τα μάτια από μόνοι μας αλλά μπορούμε να συνυπάρξουμε. Έχω την αίσθηση ότι πέρα από το αποτέλεσμα που ασφαλώς και ευνοεί τους “ερυθροκίτρινους”, είναι ότι πιο σημαντικό θα μπορούσε να συμβεί σε ένα κρίσιμο ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων.

Συγχαρητήρια ανήκουν ιδιαίτερα στους οργανωμένους οπαδούς των δυο ομάδων που ήταν κόσμιοι και όπως γράψαμε και νωρίτερα εδώ στο news12 επέδειξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Μπράβο πραγματικά. Βοήθησαν με τη φωνή τους τις αγαπημένες του ομάδες, άναψαν τα καπνογόνα τους, έβαλαν τα πανό τους, αλλά μέχρι εκεί… Τίποτα περισσότερο.. Έτσι θα πρέπει να γίνεται πάντοτε. Πολλά μπράβο και στην Αστυνομία για όλο το σχέδιο δράσης αλλά και στις διοικήσεις των δυο ομάδων.
Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι θα μας μείνει στη μνήμη η απόδοση των παικτών των δυο ομάδων. Πάνω σε έναν πολύ βαρύ και γεμάτο λάσπη αγωνιστικό χώρο είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που έκαναν. Μπόρεσαν και έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Ίσως και πολύ περισσότερο απ’ ότι αν το γήπεδο ήταν στεγνό. Πραγματικά, χωρίς καμία δόση υπερβολής δεν θυμάμαι καλύτερο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Το μπράβο σε αυτούς τους παίκτες – ήρωες και των δυο ομάδων είναι πραγματικά λίγο…

Υ.Γ.: Ο Διαγόρας στη μετά Παντέλη εποχή είναι σαφώς ανώτερος. Μεγαλύτερη ποιότητα και σαφώς πιο αποτελεσματικός. Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως έχασε αρκετό χρόνο στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου και έμεινε πίσω. Στην αναμόρφωσε του συλλόγου, προφανώς και έχει παίξει μεγάλο και σημαντικό ρόλο ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης. Όπως και οι σωστές και μελετημένες μετεγγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου που …κουμπώνουν καλύτερα στον τρόπο παιχνιδιού αυτού του “γηραιού”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments