Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ «Μπορούσαμε ένα μετάλλιο»

«Μπορούσαμε ένα μετάλλιο»

0
xristodoulou
Dodekanisos
Τον απολογισμό της παρουσίας των ιστιοπλόων της Ρόδου στα πρόσφατα Island Games στο Isle of Wight, έκανε ο Δημήτρης Χριστοδούλου του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου μιλώντας στο News12.gr. Ο κ. Χριστοδούλου ανέφερε ότι οι αθλητές μας θα μπορούσαν να έχουν φτάσει στα μετάλλια, ενώ εξήγησε τους λόγους που αυτό δεν συνέβη:
«Είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα, όμως η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε κάτι ακόμη καλύτερο και ίσως ένα μετάλλιο. Οι αθλητές που ταξίδεψαν στην Αγγλία ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και αποτελούν συνολικά μία από τις καλύτερες ομάδες πανελληνίως.
Πάντως όπως μου είπαν και τα παιδιά, δυσκολεύτηκαν από τις συνθήκες που επικρατούσαν στο νησί και τις οποίες αντιμετώπισαν πρώτη φορά, όπως τα ρεύματα της θάλασσας και την παλίρροια που έκαναν δύσκολο το έργο τους. Επίσης η κούρσα που κατά τη διάρκεια της άλλαξαν οι καιρικές συνθήκες και ενώ ο Χριστοδούλου που βρισκόταν στις πρώτες θέσεις, ξαφνικά έμεινε στις τελευταίες, θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχει ακυρωθεί από μια σωστή επιτροπή, καθώς στοίχισε στη γενική κατάταξη».
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments