Αρχική Αθλητικά νέα Μπόκα: Αυτές οι ποινές τις επιβλήθηκαν για τα επεισόδια με την Ατλέτικο

Μπόκα: Αυτές οι ποινές τις επιβλήθηκαν για τα επεισόδια με την Ατλέτικο

0
Πηγή: tycsports.com
Dodekanisos

Έξι ποδοσφαιριστές και δύο στελέχη της Μπόκα Τζούνιορς δέχθηκαν βαρύτατες ποινές από την CONMEBOL, για την εμπλοκή τους σε καυγά. Θυμίζουμε, πως τον περασμένο Ιούλιο Ατλέτικο Μινέιρο και Μπόκα Τζούνιορς είχαν έρθει σε ευθεία συμπλοκή

Τα επεισόδια είχαν λάβει χώρα στο γήπεδο της Ατλέτικο Μινέριο και στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Copa Libertadores. Ο νικητής της αναμέτρησης ήταν η Ατλέτικο. Η οποία προκρίθηκε στα πέναλτι εις βάρος των «μποστέρος» με 3-1. Μετά το τέλος του ματς, άπαντες στην Μπόκα ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ποδοσφαιριστές και ιθύνοντες του συλλόγου, είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Σαν αποτέλεσμα είχαν έρθει σε ευθεία συμπλοκή με τις αστυνομικές Αρχές. 

Οι ποινές που δέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη της Μπόκα

Κριστιάν Παβόν και Σεμπάστιαν Βίλα τιμωρήθηκαν με έξι αγωνιστικές. Ενώ θα κληθούν να καταβάλλουν και πρόστιμο ύψους 30.000 δολαρίων έκαστος. Ο Μάρκος Ρόχο, που είχε επιχειρήσει να επιτεθεί με πυροσβεστήρα στους αντιπάλους, τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές. Ενώ θα πρέπει να πληρώσει και 25.000 δολάρια.

Επιπροσθέτως, Κάρλος Ισκιέρδο, Ντιέγο Γκονζάλες και Χαβιέ Γκαρσία χρεώθηκαν ποινές τεσσάρων, τριών και δύο αγωνιστικών και πρόστιμα 20.000, 15.000 και 10.000 δολαρίων αντίστοιχα. Τα δύο στελέχη της Μπόκα, Ραούλ Κασκίνι και Μαρσέλο Ντελγάδο τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 30.000 δολαρίων. Ταυτόχρονα τους απαγορεύτηκε κι η είσοδος σε αγώνες της CONMEBOL για δύο χρόνια! 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments