Αρχική Επικαιρότητα Μπογδάνος: «Ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις»

Μπογδάνος: «Ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις»

0
DOCUMENTONEWS.GR
Dodekanisos

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή την διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέα Δημοκρατίας, τοποθετήθηκε επί του θέματος. Δήλωσε λυπημένος για τη διαγραφή του, αλλά δεν ζήτησε συγνώμη ούτε φάνηκε μετανιωμένος. 

Εμφανιζόμενος αμετανόητος μετά το ακροδεξιό παραλήρημα του, που οδήγησε στην διαγραφή του από Κ.Ο. της ΝΔ, o βουλευτής Α’ Αθηνών συνέχισε στο ίδιο τέμπο. Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με ανάρτησή του στο Twitter, δεν έκανε ούτε βήμα πίσω. 

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του, στην οποία παρέθεσε μονταρισμένο βίντεο από το χθεσινό (5/10) ακροδεξιό παραλήρημα του στη Βουλή και, έγραψε:

«Λυπάμαι για τη διαγραφή μου από την Κ.Ο. της ΝΔ. Δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος. Και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις».

Δείτε το βίντεο

Η έκρηξη θυμού του Νίκου Δένδια

Θυμίζουμε πως οι ακραίες δηλώσεις του κ. Μπογδάνου είχαν προκαλέσει την οργισμένη έκρηξη του Νίκου Δένδια. Ο υπουργός Εξωτερικών, χτυπώντας επανειλημμένες φορές το χέρι του στο έδρανο της Βουλής είπε υποδεικνύοντας εμμέσως πλην σαφώς τον Κ. Μπογδάνο:

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας μας στο μέλλον. Εγώ δεν γνωρίζω κύριε συνάδελφε ποιος παρέστη στην εκδήλωση για το Βίτσι. Γνωρίζω ότι ο πατέρας μου παρέστη στο Βίτσι. Λέω λοιπόν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και η κατάθεση στεφάνου με την Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη και είναι ώρα σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα εθνική απειλή. Και όσο εγώ εκπροσωπώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια. Να είμαστε συνεννοημένοι».

Την ίδια στιγμή, αναστάτωση επικρατεί στην Νέα Δημοκρατία μετά τη διαγραφή του κ. Μπογδάνου. Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ζητούν εξηγήσεις. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι Κόντρα είπε πως θα πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για τη διαγραφή του Κωσταντίνου Μπογδάνου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments