Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 “Μπλόκο” στους παίκτες άνω των 25 ετών!

“Μπλόκο” στους παίκτες άνω των 25 ετών!

0
Dodekanisos

Μεγάλο πρόβλημα δημιουργείται στο σύνολο των ομάδων της Super League 2. Και αυτό διότι σήμερα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα των συλλόγων που δεν αδειοδοτήθηκαν. Το αίτημα αυτό έλεγε να τους δοθεί η δυνατότητα να ανανεώσεων τα συμβόλαια των παικτών που έληγαν στις 30 Ιουνίου. Πλέον, οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση θα μπορούν να έχουν στην διάθεση τους μόνο τρεις παίκτες άνω των 25 ετών. Είτε είναι από ανανέωση, είτε από μεταγραφή.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή και περιλαμβάνει όλες τις αποφάσεις, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Κατά την υπ’ αριθμ. 8/2021 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.
Εγκρίθηκαν αιτήματα της Super League 1 και της Super League 2 για παράταση της προθεσμίας υποβολής των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων τους 2021-2022.
Εγκρίθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο Sportradar ως προς την παροχή εκπαιδευτικών και ερευνητικών υπηρεσιών.
Δεν εγκρίθηκε το αίτημα της Super League 2 περί ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν.
Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για ανανέωση της συνεργασίας με τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο, καθώς και με τους εκπαιδευτές Futsal και αναπτυξιακών προγραμμάτων Γιώργο Βασσάλο, Στέφανο Σοϊλεμέ».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments