Αρχική Αθλητικά νέα Μπενφίκα: Συνελήφθη ο πρόεδρος της για οικονομικά σκάνδαλα!

Μπενφίκα: Συνελήφθη ο πρόεδρος της για οικονομικά σκάνδαλα!

0
Dodekanisos

Ο πρόεδρος της Μπενφίκα Luis Filipe Vieira συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης (7/7) ως κατηγορούμενος για αρκετά οικονομικά αδικήματα! 

Όπως μεταφέρουν τα Πορτογαλικά ΜΜΕ ο Luis Filipe Vieira συνελήφθη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο πρόεδρος των «αετών» αντιμετωπίζει κατηγορίες όπως υπεξαίρεση, ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» και φοροδιαφυγή. 

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ενώ «φύλλο και φτερό» έχουν γίνει και τα γραφεία της Μπενφίκα. Οι Αρχές αναζητούν επιπλέον στοιχεία που θα «δέσουν» την υπόθεση.

Παράλληλα σύμφωνα με την «Publico» μεταξύ των βασικών υπόπτων είναι και ο γιος του προέδρου της Μπενφίκα. Ενώ έχει συλληφθεί και ο José António dos Santos, γνωστός και ως «βασιλιάς των κοτόπουλων», καθώς διαθέτει τη μεγαλύτερη επιχείρηση στην χώρα με κοτόπουλα.

Στα χέρια των Αρχών υπέπεσε και ο ατζέντης Bruno Macedo. Πρόκειται για τον άνθρωπο που μεσολάβησε, για να επιστρέψει στην Μπενφίκα ο Ζόρζε Ζεσούς από την Φλαμένγκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 72χρονος Vieira βρίσκεται στον προεδρικό θώκο των «αετών» από το 2003. Μάλιστα θεωρείται ένας από τους τέσσερις ισχυρότερους οικονομικούς παράγοντες της Πορτογαλίας. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments