Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Μπεκιάρης: «Γι’ αυτό πήγα στον Διγενή!»

Μπεκιάρης: «Γι’ αυτό πήγα στον Διγενή!»

0
Dodekanisos

Τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση του Διγενή Κοσκινού εξήγησε με δηλώσεις του στο news12 ο νέος προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Μπεκιάρης. Ο ίδιος, τόνισε τα ακόλουθα:

«Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να ακολουθήσω την ομάδα του Διαγόρα λόγω των πολλών ταξιδιών. Μια κουβέντα που έκανα με τους ανθρώπους του Διγενή μου έδωσε τη δυνατότητα να καταλάβω πως οι άνθρωποι μπορούσαν να με καλύψουν σε αυτά που ήθελα αν ήταν να αναλάβω ομάδα του τοπικού. Οι εγκαταστάσεις, τα παιδιά της διοίκησης που είναι φίλοι μου και παλιοί μου συμπαίκτες, έπαιξαν επίσης σημαντικό ρόλο. Από τη στιγμή μάλιστα που μου παρέδωσαν εν’ λευκώ την ομάδα, μπορώ να πω ότι ήταν ο και ο κυριότερος λόγος για να ασχοληθώ και τη νέα χρονιά με την προπονητική».

Μιλώντας για τους στόχους ενόψει της νέας χρονιάς, είπε τα ακόλουθα:
«Δεν βλέπουμε τη νέα χρονιά μόνο. Θέλουμε να επαναφέρουμε τον Διγενή στην παλιά του θέση. Να συμμετέχουν παιδιά από τις Ακαδημίες και να είναι ανταγωνιστικός. Να στηρίζεται σε παιδιά του χωριού και να προωθούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι νεαροί».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments