Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Μπάσκετ: Τουρνουά 4on4 από το Ροδίων Άθλησις

Μπάσκετ: Τουρνουά 4on4 από το Ροδίων Άθλησις

0
Dodekanisos

Τουρνουά μπάσκετ 4 on 4 διοργανώνει το Ροδίων Άθλησις. Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής: “Η ιδέα από την οποία ξεκίνησαν όλα επανέρχεται και ονομάζεται My RODION LEAGUE! Το 1ο ετήσιο πρωτάθλημα  4 on 4 διοργανώνεται από το αθλητικό κέντρο ΡΟΔΙΩΝ άθλησις υπό την αιγίδα της Τ.Ε. Δωδεκανήσου και της Ε.Ο.Κ. Η συγκεκριμένη ιδέα γεννήθηκε πριν αρκετά χρόνια με τα ημερήσια τουρνουά τα οποία πραγματοποιούνταν στο γήπεδο του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις  και επανέρχονται ως μια πρωτοβουλία προκειμένου να δοθεί βήμα σε μικρές παρέες και σε άτομα τα οποία δεν είναι ενεργά μέλη επίσημων ομάδων. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα 4 on 4 θα έχει 2 βασικές κατηγορίες . Στην κατηγορία LEGEND το ηλικιακό όριο θα λειτουργεί αθροιστικά και η ομάδα θα πρέπει να έχει μέσο όρο ηλικίας τα 30 έτη ενώ δεν θα υπάρχει περιορισμός συμμετοχής σε άλλα ανεπίσημα πρωταθλήματα.

  • LEGEND (ανενεργοί αθλητές 30+)
  • LADIES (αθλήτριες 15+)

Εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον θα δημιουργηθούν ακόμη 2 κατηγορίες αλλά σε πρωτάθλημα 3 on 3 με τους πρωταθλητές  να κερδίζουν ως έπαθλο την συμμετοχή  τους σε επίσημο τουρνουά της Ε.Ο.Κ. εκτός Ρόδου (έξοδα διαμονής-μετακίνησης).
Οι κατηγορίες θα είναι οι εξής

  • PROFESSIONAL (ενεργοί αθλητές 18+)
  • ROOKIE (αθλητές 14-17)

Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Σάββατο ή Κυριακή και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου 2022. Οι ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται μπορούν να εκδηλώσουν το  ενδιαφέρον τους στέλνοντας e-mail στο info@rpathlisis.gr , καλώντας στο τηλέφωνο 2241001400 ή στέλνοντας μήνυμα στα social media ( facebook -instagram) προκειμένου να τους αποσταλεί η προκήρυξη. Την Τετάρτη 26/10/22 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων των ομάδων με την διοργανώτρια αρχή για να συζητηθούν σχετικές  λεπτομέρειες . Στόχος του συγκεκριμένου πρωταθλήματος είναι να δοθεί η δυνατότητα σε παρέες να αθληθούν και να περάσουν ευχάριστα το απόγευμά τους , με πολύ χαμηλό κόστος . Το μπάσκετ είναι για όλους και το My RODION LEAGUE δεν κάνει διακρίσεις ,ούτε βάζει φραγμούς .
Γι’ αυτό φτιάξε την ομάδα σου και μπες στο παιχνίδι !!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments