Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Μπάσκετ: To Σάββατο στις 3μ.μ. το Διαγόρας – Πανιώνιος

Μπάσκετ: To Σάββατο στις 3μ.μ. το Διαγόρας – Πανιώνιος

0
Dodekanisos

3Το Σάββατο στις 15:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Γ.Σ. Διαγόρας- Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Για συγκοινωνιακούς λόγους η αναμέτρηση θα ξεκινήσει νωρίτερα, με την Ε.Ο.Κ. να ανακοινώνει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΓΣ Διαγόρας Ρόδου- Πανιώνιος ΓΣΣ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 22/10/2022 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο Διαγόρα (Τέντα).

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑΣ- ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής Γ.Σ. Διαγόρας- Πανελευσινιακός αντί για Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, θα διεξαχθεί στις 29 του μήνα και συγκεκριμένα στις 17:00. Η ανακοίνωση της Ε.Ο.Κ.: «Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΓΣ Διαγόρας Ρόδου- Πανελευσινιακός ΑΟΚ για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) αντί της 28/01/2023, θα διεξαχθεί στις 29/01/2023 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Διαγόρα (Τέντα).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ

Στην «τέντα» θα διεξαχθούν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Διαγόρα τη φετινή σεζόν, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω προσωρινής αναστολής λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου «Βενετόκλειο», οι εντός έδρας αγώνες του σωματείου ΓΣ Διαγόρας Ρόδου στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος), θα διεξάγονται στο κλειστό γυμναστήριο Διαγόρα (Τέντα)».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments