Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Μπάσκετ: “Πρώτη” με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Διαγόρα

Μπάσκετ: “Πρώτη” με όνειρα και φιλοδοξίες για τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Διαγόρα. Σχετικό είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Σήμερα το απόγευμα στο «Βενετόκλειο»… ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Γ.Σ. Διαγόρας. Η ομάδα μας άρχισε την προετοιμασία της, έχοντας υψηλούς στόχος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου στόχος είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία. Αρχικά έγινε ο απαραίτητος αγιασμός από τον πατέρα Νεκτάριο και ο Γ.Σ. Διαγόρας δέχθηκε τις ευχές της εκκλησίας. Το «παρών» στην «πρώτη» της ομάδας μας έδωσαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Χρήστος Ευστρατίου, ο αντιδήμαρχος Στέφανος Δράκος και ο πρόεδρος της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου Παντελής Κουγιός. Όπως είναι εύλογο το «παρών» έδωσαν τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Γ.Σ. Διαγόρας.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους φιλάθλους μας από τη «Θύρα 6», οι οποίοι έδωσαν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στις κερκίδες του «Βενετοκλείου» και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για μία δυναμική παρουσία και φέτος στα επίσημα παιχνίδια της ομάδας μας. Μετά τον αγιασμό και τη Media Day, έγινε η πρώτη προπόνηση του Γ.Σ. Διαγόρας με ανοιχτές τις πόρτες στο «Βενετόκλειο». Μοναδικοί απόντες στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ήταν ο Αντώνης Χρύσης (θα έρθει σε λίγες μέρες στη Ρόδο από την Κω) και ο Γιώργος Σαλεμής, που αναμένεται στο νησί το προσεχές Σάββατο. Με… ενωτικό κλίμα, αισιοδοξία και πίστη για μία καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα, ο Γ.Σ. Διαγόρας ξεκίνησε τη χρονιά, έχοντας ως μοναδικό στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει την άνοδο του στη Β’ Εθνική”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments