Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Μπάσκετ: Ευχαριστήριο του Γ.Σ.Διαγόρας

Μπάσκετ: Ευχαριστήριο του Γ.Σ.Διαγόρας

0
diagoras basket xristougenna2016
Dodekanisos

Από το δ.σ. του τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ.Διαγόρας πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση. Αναλυτικά:
Με την έλευση του νέου έτους, το Τμήμα Μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας θα ήθελε να ευχαριστήσει τα σωματεία που συμμετείχαν στο τριήμερο Αναπτυξιακό τουρνουά «Χριστούγεννα 2016», που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Διαγόρα λίγο πριν την Πρωτοχρονιά.
Θερμές ευχαριστίες στα σωματεία Ροδίων Άθλησις, ΑΟ Σταματίου, ΓΑΣ Ιάλυσος, ΑΟ Κολοσσός και ΑΣ Ελπίς, που έδωσαν τη δυνατότητα σε παιδιά των κατηγοριών Προμίνι και Σούπερμινι, να παίξουν μπάσκετ και να ψυχαγωγηθούν τις όμορφες αυτές γιορτινές ημέρες.
Επίσης, ευχαριστίες στους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών Μπάσκετ της Δωδεκανήσου, στους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού στη Ρόδο, όπως και στην Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ του νομού, για την συμβολή τους στη επιτυχή διεξαγωγή της μπασκετικής γιορτής. Ακόμη, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Ρόδου-ΔΟΠΑΡ και τα ΜΜΕ του νησιού για την στήριξη τους.
Με την ευκαιρία, το Τμήμα Μπάσκετ του «Γηραιού» εύχεται σε όλη την μπασκετική και κατ΄ επέκταση αθλητική οικογένεια της Ρόδου, μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ειρήνη και πολλές επιτυχίες, εντός κι εκτός γηπέδων.
Τέλος, οι Ακαδημίες Μπάσκετ του Γ.Σ. Διαγόρας ενημερώνουν ότι ετοιμάζουν νέα τμήματα στις Κατηγορίες Προμίνι (αγόρια με έτος γέννησης 2008 και νεότεροι) και Κοριτσιών (με έτος γέννησης 2006 και νεότερα).
Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο του Συλλόγου 22410-28577 (κα. Κωνσταντίνα Γεωργαλλή, γραμματέας του Συλλόγου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments