Αρχική Αθλητικά νέα Μπαρτζώκας: «Οι συνθήκες δεν είναι ίδιες για όλους»

Μπαρτζώκας: «Οι συνθήκες δεν είναι ίδιες για όλους»

0
Dodekanisos

Ο Ερυθρός Αστέρας έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» φέτος στην Ευρώπη τον Ολυμπιακό, επικρατώντας της Ελληνικής ομάδας με 72-76, για την 23η αγωνιστική της EuroLeague

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα λόγω των μέτρων που έχουν παρθεί στη χώρα μας για τον περιορισμό του κορονοϊού. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξήγησε ότι περιμένει την επιστροφή των φιλάθλων της ομάδας του, καθώς ο Ολυμπιακός, μαζί με τον Παναθηναϊκό και την Μπάγερν Μονάχου είναι αυτή τη στιγμή οι μοναδικοί σύλλογοι που αγωνίζονται σε άδειες κερκίδες.

«Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα. Έκαναν καλό παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση για 40 λεπτά. Εκμεταλλεύθηκε τις απουσίες μας από τραυματισμούς και τον κορονοϊό. Αυτό το στοιχείο μας επηρέασε στην προετοιμασία για τον αγώνα, που έγινε σε ένα άδειο γήπεδο. Δεν είναι παράπονο. Σέβομαι τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ίδιες για όλους. Παίζουμε μπροστά σε 1.000 άτομα και όπου πάμε είναι 12.000. Παίξαμε στην Φενέρμπαχτσε σε γεμάτο γήπεδο. Το ίδιο και με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ήρθαμε εδώ και ήταν άδειο το γήπεδο. Φέτος με τον κόσμο είχαμε έναν γύρο με νίκες απέναντι σε όλους τους αντιπάλους. Τώρα ξαναπαίζουμε σε άδειο γήπεδο, όπως πέρυσι. Ας ελπίσουμε ότι θα αλλάξουν τα μέτρα γρήγορα, για να παίξουμε με τις ίδιες συνθήκες με τους ανταγωνιστές μας. Μόνο η Μπάγερν παίζει χωρίς κόσμο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τεχνικός. 

Υπενθυμίζεται, ότι την στιγμή που τα μέτρα σιγά-σιγά αίρονται σε εστίαση, μπαρ και λοιπές δραστηριότητες, ο αθλητισμός συνεχίζει να παραμένει… «τιμωρία» με την κυβέρνηση αρνείται πεισματικά ν’ ανεβάσει το όριο των θεατών!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments