Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Μπαμ» με Ζουρούδη!

«Μπαμ» με Ζουρούδη!

6
zouroudis petros2
Dodekanisos

Σημαντική ενίσχυση για τον Διαγόρα! Απέκτησε τον Πέτρο Ζουρούδη ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στο νησί μας μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε ομάδες εκτός συνόρων του νομού μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζουρούδης είχε φορέσει την «κυανέρυθρη» φανέλα και πριν από μερικά χρόνια. Ο ρόδιος παίκτης αναμένεται να δώσει άλλη οντότητα στη γραμμή κρούσης της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί πολύ σοβαρά και ο ΑΕΡΑ αλλά και ο Φοίβος Κρεμαστής χωρίς όμως να τα βρουν. Με την απόκτηση του, ο «γηραιός» ουσιαστικά ολοκλήρωσε τις μετεγγραφικές του κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Ο Γ.Σ. Διαγόρας με χαρά ανακοινώνει στο φίλαθλο κόσμο του, μία ακόμη επιτυχία του, που είναι η απόκτηση του δυναμικού ποδοσφαιριστή Πέτρου Ζουρούδη. Η ένταξη του στο δυναμικό της ομάδας προσδίδει κύρος στο σύλλογο και μεγάλη δύναμη στην επίθεση του. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ιστορικού μας σωματείου».

φωτογραφία: dramagoal

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gate 6
Gate 6
10 years ago

Ολε όλε όλε!!!!!

Kleovoulara
Kleovoulara
10 years ago

oti kai na kanete emeis tha to sikwsoyme

Gate 6
Gate 6
10 years ago

Χαχαχχααχα! Να σαι καλα ρε φίλε μακάρι!

geo rodos
geo rodos
10 years ago

geia sou re petro einai wraia ayta ta leyta…esy den eisai pou tous paratises sta mesa tis xronias gia ta wraia eurw;;;xaxaxa gia gelia..

Gate 6
Gate 6
10 years ago

Πείραξε πολλούς βλέπω ε; Πολυ κακια βγαίνει…

1905
1905
10 years ago

RE GEO ELAFI DEN MPAS NA DEIS AN ERXOMASTE…….DYNATA DIAGORARA