Αρχική Αθλητικά νέα «Μπαλοθιά» του ΟΦΗ στο «ΟΑΚΑ»!

«Μπαλοθιά» του ΟΦΗ στο «ΟΑΚΑ»!

0
protothema.gr
Dodekanisos

Με μία τεράστια έκπληξη ολοκληρώθηκε το 2021 για τη Super League. Ειδικότερα ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο «ΟΑΚΑ», σε αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική. Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε με τον Βράνιες στο 14ο λεπτό, όμως ο Λάμπρου στο 23′ και ο «από μηχανής θεός» Καμάου στο 60′ (είχε περάσει ως αλλαγή στο 58′) υπέγραψαν τη μεγάλη ανατροπή για τον ΟΦΗ. Μάλιστα η ομάδα από την Κρήτη διεύρυνε το αήττητο σερί της μακρία από το «Γεντί Κουλέ», φτάνοντας τους δέκα σερί εκτός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο γεγονός που δίνει το δικαίωμα στον ΟΦΗ να ανέβει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα η ΑΕΚ, που είχε και χαμένο πέναλτι με τον Άμραμπατ στο 88′, δεν μπόρεσε να ξορκίσει την «κατάρα», καθώς από το 2008 δεν έχει κερδίσει ποτέ τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος πριν από την Πρωτοχρονιά! Επιπροσθέτως η ΑΕΚ πλέον μένει στο -11 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό. 

Τέλος, αυτή ήταν η πρώτη επικράτηση του ΟΦΗ επί των «κιτρινόμαυρων» μετά από είκοσι χρόνια και το 2001 όταν ο Νίκος Νιόπλιας αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής για τον ΟΦΗ.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων) 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Μισελέν (66΄ Ρότα), Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες (66΄ Σιμάνσκι), Σάκχοφ (77΄ Γκαρσία), Μάνταλος (65΄ Ανσαριφάρντ), Άμραμπατ, Τσούμπερ (84΄ Γέβτιτς), Αραούχο

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Ντε Γκουζμάν (58΄ Καμάου), Τοράλ (78΄ Γιαννούλης), Λάμπρου (65΄ Τσιλιανίδης), Φαν Ντουινέν (65΄ Καστάνιος) 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments