Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μπακίρης: «Είναι νωρίς ακόμα»

Μπακίρης: «Είναι νωρίς ακόμα»

0
bakiris giorgos
Dodekanisos

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον προπονητή του Αγίου Λουκά Αφάντου Γιώργο Μπακίρη και έγινε με αφορμή το χθεσινό φιλικό παιχνίδι της ομάδας με τον Απόλλωνα στις Καλυθιές (1 – 0). Ο κ. Μπακίρης είπε:
«Τα φιλικά προσφέρονται για να μπορέσουν οι παίκτες να μπαίνουν σιγά σιγά στην ψυχολογία των αγώνων και να δείξουν τι δυνατότητες έχουν. Και για εμάς βέβαια τους προπονητές για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα για την κατάσταση τους στο πλαίσιο μονταρίσματος των ομάδων μας. Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θέλουμε πολύ δουλειά αλλά έχουμε χρόνο μπροστά μας. Είμαι αισιόδοξος ότι θα βρούμε τον ρυθμό μας. Έχουν έρθει στην ομάδα καλοί παίκτες και σιγά σιγά θα ανεβάσει επίπεδο».
-Στο φιλικό παιχνίδι δεν πήρε μέρος ο Πίτσης και ο Κυριαζής. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα και ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στον τένοντα του.
-Πρωινή θα είναι η αυριανή προπόνηση των παικτών του Αγίου Λουκά. Αμέσως μετά θα πάρουν ρεπό και θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα από την προσεχή Δευτέρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments