Αρχική Αθλητικά νέα Μπάγερν: Κανείς δεν θα αμείβεται με παραπάνω από 20 εκατ. ευρώ

Μπάγερν: Κανείς δεν θα αμείβεται με παραπάνω από 20 εκατ. ευρώ

0
Πηγή: dw.com
Dodekanisos

Η Μπάγερν Μονάχου τροποποίησε την κλίμακα αμοιβών της. Από εδώ και στο εξής κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα αμείβεται με περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Γερμανικός σύλλογος ανέκαθεν δεν ξόδευε υπέρογκα ποσά για μεταγραφές. Αλλά ούτε και μισθώνει παίκτες με υπεραξία. Αυτή ήταν και παραμένει η φιλοσοφία της Μπάγερν Μονάχου. Για να διασφαλίσει ότι κανένας δεν θα λαμβάνει υπέρογκα ποσά, χώρισε την κλίμακα αμοιβών της σε τέσσερα γκρουπ. 

Σύμφωνα με την Ισπανική «MARCA», ο μόνος που θα λαμβάνει το μάξιμουμ των 20 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. 

Όσον αφορά τα γκρουπ, στο πρώτο κατατάσσονται οι ποδοσφαιριστές που λαμβάνουν από 15 μέχρι 20 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Στο συγκεκριμένο γκρουπ βρίσκονται οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Μάνουελ Νόιερ, Τόμας Μίλερ και ο Λιρόι Σανέ. Ανοικτό είναι βέβαια το ενδεχόμενο να εισέλθει και ο Τζόσουα Κίμιχ στο γκρουπ ένα. Όταν ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ενώ τόσο οι Γκορέτσκα και Κομάν θα μεταπηδήσουν στο γκρουπ ένα αν και εφόσον ανανεώσουν. 

Στο γκρουπ δύο βρίσκονται οι Τζόσουα Κίμιχ, Κινγκσλέι Κομάν και ο Σερζ Γκνάμπρι. Οι τρεις ποδοσφαιριστές αμείβονται με 10 έως 15 εκατ. ευρώ τον χρόνο. 

Στα του γκρουπ τρία είναι οι Νίκλας Σιούλε και ο Λέον Γκορέτσκα. Οι δύο τους λαμβάνουν από πέντε μέχρι δέκα εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ο Γκορέτσκα είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν, ώστε να ανανεώσει.  

Τέλος το γκρουπ τέσσερα περιλαμβάνει ποδοσφαιριστές με μισθό μέχρι πέντε εκατ. ευρώ τον χρόνο. Για παράδειγμα ο νεαρός τερματοφύλακας Αλεξάντερ Νιούμπελ, ο 20χρονος επιθετικός Τζόσουα Ζίρκζεϊ και ο Έρικ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments